KRYŠTOF

Akce Zlín

Koncerty
Další akce ve městě Zlín

KRYŠTOF

Kamarádi, fanoušci ... Po deseti letech jsme se vrátili do divadelního prostředí s turné, které bylo na jaře bleskově vyprodané a plné skvělých zážitků i pro nás z více než tříhodinových koncertních představení. A proto jsme se rozhodli na podzim přidat několik vystoupení. Bude se opět hodně hrát, ale i hodně povídat.

Po velkolepých stadionech, obřích scénách, ohňostrojích, konfetách a monstrózních led obrazovkách nás to s vámi tak moc bavilo, že jsme se rozhodli si to ještě párkrát užít. Jen my, vy, pár nástrojů a lampiček, písniček a slov. 

Vzhledem k malým kapacitách a velké poptávce dodržujeme koncept předprodejů v daných místech.  Vstupenky tak budou převážně k dispozici jen na pokladnách jednotlivých divadel anebo v jejich standardních předprodejních místech a to od pondělí 4.6. ... pouze k osobnímu nákupu. Na internet se dostanou případně až později, pokud zbydou. Věříme, že tím potěšíme “místní” fanoušky, kteří to třeba v onlinu nestíhali. A prosím nenadávejte nám, nikdy se nám nepodaří vymyslet ideální způsob distribuce. Ceny vstupenek se budou pohybovat v rozmezí 790 a 990 Kč.

Detaily hledejte na jednotlivých událostech: www.krystof.net/koncerty

Vstupenky budou k dostání od 4.6.2018 na pokladně FBM v Kongresovém centru Zlín.

Platby jsou zde přijímány pouze v hotovosti.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HABERA&TEAM – TOUR 100
Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín
ABBA SYMPHONIC SHOW 50
Kongresové centrum Zlín, Zlín
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín
THE ULTIMATE TRIBUTE TO QUEEN
Kongresové centrum Zlín, Zlín
4 Tenoři a Unique Quartet
KD Klobučan, Valašské Klobouky