Kubánská noc

Akce Ostrava

Kubánská noc
Zábava, párty
Fabric - Ostrava, Ostrava
Další akce ve městě Ostrava

Kubánská noc @Fabric

Noc horká jako vášnivý polibek mladé Kubánky a svižná jako život v Havaně po západu slunce. Rumba, salsa, cumbia, cha cha cha, latinojazz anebo mambo zajiskří na našem parketě, aby ve vás zažehli taneční temperament. Autentické rytmy rozdmýchá na pódiu kapela La Descarga Salsa Orchestra a sety fajnové jako pravý kubánský rum nám bude nalévat DJ Ille a DJ Peťák.

La Descarga Salsa Orchestra
je odpovědí na rostoucí zájem o horkou hudbu Latinské Ameriky. Jméno této mezinárodní skupiny specializující se převážně na salsu znamená v překladu „náhlý výboj energie“ a právě takovéto energické impulzy přinese i na naše pódium. Těšit se můžeme na koncert, který nabídne nejen autentický zážitek a pravou latino párty, ale i zajímavou sondu do historie salsy. Výběr této kapely sahá od nejstarších klasik až k hitům současné hudební scény.

DJ Ille
Je známý brněnský DJ a lektor. Jeho oblíbeným žánrem je kubánská salsa, timba a bachata. Jako tanečník se vždy snaží o dokonalý soulad mezi hudbou a tancem, proto na akcích hraje tak, aby tancoval každý, bez rozdílu výkonosti a nadání. Přece nikdo nebude sedět v koutě.

DJ Peťák
Je DJ, který se snaží, aby si tanečníci na parketě užívali každou minutu a ti, co právě netančí, aby nasávali atmosféru a odnesli si alespoň hudební zážitek. Petr je autorem mnoha remixů (zouk, kizomba, bachata), pravidelně hraje na různých latino akcích nejen doma, ale i v zahraničí.

7. 4. (pátek)
Start: 21:00 hod.
Vstup: 180 Kč

Místo konání akce: Fabric - Ostrava, Plynární 1634/7, Ostrava
Datum začátku akce: 7. Dubna 2017 21:00
Datum ukončení akce: 8. Dubna 2017 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.8444N 18.278E

Případné změny si prověřte na webu akce Kubánská noc @Fabric

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HOT MEN DANCE - OSTRAVA 2024
Music club Garage, Martinovská 3262/50, 723 00 Ostrava – Martinov, Ostrava
Čarodějnice na hradě 2024
Slezskoostravský hrad, Ostrava
HAVÍŘOVSKÝ MAJÁLES 2024
Sportovní klub Horní Suchá, Horní Suchá
Posedlí Dakarem
Dělnický dům, Odry