Lázeňská v Unicu 2017

Akce Teplice

Lázeňská v Unicu 2017
Zábava, párty
Unico Me Club Teplice, Teplice
Další akce ve městě Teplice

Lázeňská v Unicu 27.5. / 3 stage / 10 DJs / pití na účet podniku

12. ročník největší taneční párty v Teplicích od roku 2006 je tady! Přinášíme vše co k #lazenskavunicu neodmyslytelně patří. Otevřeno už od 20:00, tři stage, venkovní stany a bary, otevření obou teras a grill bar! To je letos ale teprve začátek! Letos zlomíme rekord návštěvnosti!

Venkovní krytá PAPAYA superstage
-----------------------------------------------
Na letošní vydání se nám podařilo exkluzivně zajistit koprodukci s uznávaným zahraničním klubem Papaya club @ Zrce beach a díky tomu přiletí hned dva zahraniční hosté, rezidentní DJs klubu PAPAYA - Kosta Radman [Official] a Superfine! Tihle borci tam mají díky svým kulervoucím EDM setům každoročně pod kontrolou uši téměř stovky tisíc hostů během největších akcí v průběhu sezóny. Hrajou po boku hvězd jako je Tiesto, Hardwell, Swedish House Mafia a mnoho dalších. Rozhodně to nejsou žádný vořezávátka. Kosta Radman byl zvolen v roce 2016 v kategorii Nejlepší EDM DJ roku v Chorvatsku!

Zajišťujeme pro vás největší krytou superstage, která kdy před Unicem stála, takže se připravte na atmosféru, jakou lze zažít jen málokdy! Tohle chceš! Vše bude dokumentovat přední pražský pártyfotograf a kameramani od Filmami productions. Tohle bude naklepaný jak řízky, musí se to zaznamenat. Tak ať vám to sluší! #jakzhubnout

Lineup:
20:00 - 23:00 Andre (Prague)
23:00 - 01:00 Kosta Radman (Papaya, Pag)
01:00 - 03:00 Superfine (Papaya, Pag)
03:00 - end Béďa (Studio 54)

Velká stage
----------------
Venku se paří, tady se chlastá. Buď ve střehu! Několikrát během večera zazvoní barmani na svůj pekelnej zvon a pak se začnou dít věci! Rozlejeme mezi vás desítky litrů Vodky, Morgana a Havany úplně zadarmo! Musíme tomu štěstíčku jít trošku naproti, ne?
#strizlivynasnedostanou. Produkci obstará dvojice rezidentních Djs předního pražského klubu Misch Masch, David Roverto & Mike Wolkren a jako support Djs se zapojí naši DJs Paul Zee a DJ Tyler Tylman. Svými křivkami i pohyby vás dostanou inspirativní luxusní tanečnice!

Lineup:
20:00 - 23:00 Paul Zee
23:00 - 01:00 Mike Wolkren (Misch Masch)
01:00 - 03:00 David Roverto (Misch Masch)
03:00 - end - Tyler Tylman


Morgan stage
-----------------------
Djs Holiday & Zed

Na malé stagi Kapitána Morgana vás budou opíjet, nejen svou krásou, půvabné Morganety. Dejte si ale pozor. Dohlížet na ně bude Captain Morgan osobně a ten si posádku umí srovnat! Přes drsnou slupku je to ale celkem fajn chlap. Když budete chtít, klidně se s vámi vyfotí nebo si zahraje o drinky pirátskou hru "Kormidlo". Málokdo ho ale porazí, takže na to nespoléhejte a prachy s sebou!


Grill bar
-----------
Jsi typ co má rád pořádný Klobásy? Ještě jich nemáš dost z města? Grill bar s občerstvením je ti k službám!


Co mě ta sranda bude stát?
--------------------------------------
Lístků v předprodeji za 200 Kč bude jen 999 kusů. Na místě už ale zacvakáš 290 Kč. Pokud dorazíš na akce, které budou téhle předcházet, pravděpodobně dostaneš do ruky malý letáček o Lázeňské v Unicu. Nos ho u sebe, přijď s ním na tuhle akci a máš na místě 60 Kč slevu, takže za vstupné zaplatíš jen 230 Kč. Nediv se, všechno zdražuje a musíme to EET z něčeho zaplatit :D!


Kde koupim vstupenky v předprodeji?
---------------------------------------------------
Omezenou sérii vstupenek (999ks) lze koupit přímo v Unico Me Club Teplice (během večerních akcí u obsluhy), od 17.4. také u obsluhy kavárny Cafe4you (vedle kina Premiere Cinemas v OC Galerii Teplice) a v den lázeňské 27.5.2017 na Loď Capitána Morgana Zahájení Lázeňské Sezóny​ u Ptačích schodů v centru Teplic. Předprodej na obou místech končí v So 27.5. v 17:00.


Rezervace stolů
----------------------
Na tuto akci nelze rezervovat stoly. Přijďte brzy, ať z toho taky něco máte! #sorryjako


Fotky z minulého ročníku: 1url.cz/utkvT


Na největší letošní taneční událost v Teplicích tě zvou:
-------------------------------------------------------------------------
Papaya club @ Zrce beach, Unico Me Club Teplice, Captain Morgan, Red Bull, Cafe4you, Filmami Production, Pro-idea a www.lazenska-teplice.cz

* žádosti o fotopasy posílejte na unicome.kj@gmail.com

Místo konání akce: Unico Me Club Teplice, Na Stínadlech 3113, Teplice
Datum začátku akce: 27. Května 2017 20:00
Datum ukončení akce: 28. Května 2017 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.6402N 13.82E

Případné změny si prověřte na webu akce Lázeňská v Unicu 27.5. / 3 stage / 10 DJs / pití na účet podniku

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Caveman
Dům kultury Střelnice, Rumburk
REJ ČARODĚJNIC 2024
Venkovní areál DK Střelnice, Rumburk