Lázeňský veletrh

Akce Lysá nad Labem

Lázeňský veletrh
Akce pro děti, Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Lysá nad Labem

Lázeňský veletrh, Růžová zahrada & Senior – handicap

OTEVÍRACÍ DOBA:
Čtvrtek 22. 6. 2017 9,00 - 17,00 hodin
Pátek 23. 6. 2017 9,00 - 17,00 hodin
Sobota 24. 6. 2017 9,00 - 17,00 hodin
Neděle 25. 6. 2017 9,00 - 17,00 hodin

VSTUPNÉ:
Dospělí: 80,-Kč
Důchodci, ZTP, studenti 60,-Kč
Děti, ZTP/P Zdarma

Zveme Vás společně s Receptářem na tradiční celostátní výstavu růží a ostatních letních květin RŮŽOVÁ ZAHRADA 2017, která přinese novinky ve šlechtitelské práci, kouzelná aranžmá řezaných i rostlých růží, odborníci poradí jak na choroby a škůdce našich zahrad a prodejci nabídnou tisíce růží, letních květin, ovocných i okrasných stromků, keřů, zahradní techniku a nábytek.

Lázeňský veletrh si klade za cíl poskytnout možnost léčebným lázním a dalším poskytovatelům léčebné, rehabilitační a relaxační péče představit se široké odborné i klientské veřejnosti, aby mohli efektivně čelit atakům mnoha subjektů, které vydávají mnohdy ne zcela odborné úkony za lázeňské služby.
Kromě hlavního zaměření se soustředí na odborné vzdělávání, zdravotní pojištění, zdravotnickou techniku, diagnostiku, fitness, wellness, dietologii a ošetřující a léčebnou kosmetiku.

Výstavu Senior – Handicap: aktivní život, již tradičně spojenou s výstavou Šikovné ruce našich seniorů a Lázeňským veletrhem a již sedmým rokem i s výstavou růží a květin časného léta Růžová zahrada navštívilo v loňském roce bezmála dvacet tisíc lidí. A nešlo jen o lidi dříve narozené, či o lidi s nějakým zdravotním handicapem – přicházeli návštěvníci všech generací. Na čtveřici výstav totiž našel „něco“ pro sebe úplně každý, a to nejen na stáncích prodejců, ale i v doprovodném programu ve formě inspirace, poučení či zábavy.

I letos najdou návštěvníci v odborné části výstav Senior – Handicap a Lázeňský veletrh nabídku pomůcek a služeb pro různé druhy handicapů, zdravotní poradny a nabídku lázeňské léčebné, rehabilitační či relaxační péče. A rovněž tu budou vystavovatelé se zbožím nezbytným pro každodenní život. Podobná veletržní přehlídka tohoto typu v republice neexistuje, žádná například neposkytuje možnost prezentace poskytovatelům sociálních služeb. Domovy důchodců a ústavy sociální péče tady mají příležitost představit nelehkou práci, kterou v péči o staré a fyzicky či psychicky nemocné odvádějí. A nejen to. Na svých stáncích nabídnou i výrobky svých klientů, což jim může přinést peníze, tolik potřebné třeba právě k rozšíření arteterapie či dalších zájmových činností. V předchozích letech dokonce některá zařízení díky svým prezentacím našla sponzory.

Místo konání akce: Výstaviště Lysá nad Labem, Masarykova 1727, Lysá nad Labem
Datum začátku akce: 22. Června 2017 09:00
Datum ukončení akce: 25. Června 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1976N 14.8403E

Případné změny si prověřte na webu akce Lázeňský veletrh, Růžová zahrada & Senior – handicap

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
KÁJA A BAMBULÁČEK - BAMBULKOVÁ SHOW
Kulturní centrum LABUŤ, Říčany