LENKA NOVÁ & PETR MALÁSEK – VE DVOU TOUR

Akce Domažlice

Koncerty
Další akce ve městě Domažlice

Tříkrálový koncert

LENKA NOVÁ & PETR MALÁSEK – VE DVOU TOUR

Osobitá zpěvačka s nezaměnitelným sametovým altem Lenka Nová , která se v posledních letech nejvíce prezentovala na koncertech s Michalem Horáčkem, navázala spolupráci s klavíristou a skladatelem Petrem Maláskem. Hudební spojení těchto dvou osobností hned po prvních koncertech zaznamenalo velkou pozornost a nadšení publika. V písních, které Lenka prezentuje svým velmi osobitým pojetím, se prolínají příběhy ženy, která vedle krásného hlasu, profesionality a noblesy na pódiu zůstává duší a srdcem především obyčejnou holkou, která prožívá životní radosti a strasti všedních dnů a nepřestává věřit v lásku a životní naplnění. Vynikající Petr Malásek pak velmi zkušeně a instinktivně doprovází na klavír jednotlivé písně. V sálech vzniká neopakovatelná atmosféra srovnatelná s koncerty, kdy Petr spolupracoval na jednom pódiu s Hanou Hegerovou .

Předprodej vstupenek od 4.9.2018 v Městském informačním centru v Domažlicích

Lenka Nová
Pochází z Brna, kde začínala se zpěvem v místních rockových kapelách. Poté 12 let působila v kapele Laura a její tygři, s níž odehrála stovky koncertů a vydala několik alb. Od roku 2008 úzce spolupracuje s textařem Michalem Horáčkem. Natočila s ním alba Ohrožený druh, Český kalendář a v roce 2016 desku Čtyřicítka, kde je nejen interpretkou, ale také autorkou hudby. Vydala tři sólová alba Nová deska (2003), Psí hodina (2012) a již zmiňovaná Čtyřicítka (2016). Zahrála si také v divadelních představeních Divadla Husa na provázku a Švandova divadla v Praze.

Petr Malásek
V roce 1985 absolvoval pražskou konzervatoř a v roce 1990 Hudební fakultu Akademie múzických umění v Praze. Kromě tvorby skladeb tzv. vážné hudby má na svém kontě téměř 200 hudebních složek k filmům, televizním inscenacím, seriálům i divadelním představením. Jako pianista, aranžér i jako producent se podílel na natočení několika desítek gramofonových alb.

3. ledna 2019 | čtvrtek (19:30)

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce