Live Wrestling: Prague Uprising

Akce Praha

Live Wrestling: Prague Uprising
Sportovní akce
KD-Krakov, Praha
Další akce ve městě Praha

Live Wrestling: Prague Uprising

Art of Wrestling představuje profesionální wrestlingovou akci Prague Uprising. Ve více než dvou hodinách uvidíte intenzivní a zábavné zápasy s hojnou účastí evropských wrestlerů. Velký prostor dostanou také zástupci české a slovenské profesionální scény.

Za pořadatelstvím akce stojí samotní fanoušci tohoto odvětví, kteří se již od roku 2008 věnují wrestlingovému zpravodajství na stránkách Artofwrestling.cz. Jejich cílem je nabídnout pravidelné akce na českém území s hojnou mezinárodní účastí a s důrazem na rozvoj profesionálního wrestlingu u nás. To vše za cenově příznivé vstupné 250 korun. První řada za 350 korun je již vyprodaná. Doporučujeme kupovat v předprodeji, ceny vstupenek na místě se zvednou.

+++ OFICIÁLNÍ ZÁPASNICKÁ KARTA +++

HLAVNÍ TAHÁK
PRAGUE RUMBLE
- 20 a více účastníků, vítěz může být pouze jeden

TAG TEAM MATCH
Arrows of Hungary vs. Die Waschbären

+++

POTVRZENÍ WRESTLEŘI:
ATOM
Markus Mytra
SkullEvil
Posse in Effect (Rick Baxter & The Grannatic)
Ozzy Spencer
Nitro
Zafar Ameen

+ další zahraniční hosté, kteří ještě budou oznámeni

Neděle 29.1.2017 bude plnohodnotným wrestlingovým svátkem, protože kromě wrestlingové akce se můžete těšit na obrovskou afterparty po skončení show. Tuto party vyplní turnaj ve videohře WWE 2K17 na Playstationu 4 a rovněž společné sledování pay-per-view WWE Royal Rumble. Wrestlingové sledovací party se díky WrestleManii a Summerslamu staly u fanoušků velkým hitem a pokaždé je zdobila vysoká návštěvnost. Tentokrát se očekává ještě mnohem větší zájem.

Vstupenky jsou v prodeji již nyní, a to exkluzivně prostřednictvím předprodejní sítě TICKETSTREAM včetně cestovních kanceláří ČEDOK, FIRO-tour a www.ticketstream.cz.

Seznam prodejních míst naleznete zde: https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/agencies

Místo konání akce: KD-Krakov, Těšínská 600, Praha
Vstupenky: https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/art-of-wrestling-prague-uprising-profesionalni-wrestling-v-cr-117549
Datum začátku akce: 29. Ledna 2017 17:00
Datum ukončení akce: 29. Ledna 2017 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1287N 14.4188E

Případné změny si prověřte na webu akce Live Wrestling: Prague Uprising

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce