LUCIE BÍLÁ

Akce Praha

Koncerty
O2 arena, Praha
Další akce ve městě Praha

LUCIE BÍLÁ

Lucie Bílá poprvé v O2 areně!

O2 arena zažije v listopadu příštího roku další narozeninový koncert nejpopulárnější tuzemské zpěvačky. Tentokrát půjde o koncert mimořádný a výjimečný, protože oslavenkyní bude Lucie Bílá, která sfoukne na narozeninovém dortu těžko uvěřitelných 50 svíček! Půjde o vůbec první vystoupení „zlaté slavice“ v největší tuzemské hale. Koncert má podtitul Fifty Fifty.

„O2 arena se mi v minulosti párkrát nabízela, ale já čekala na mimořádný okamžik - a ten právě přichází. Chci své kulaté narozeniny pořádně oslavit a pozvat co nejvíce fanoušků. Ať všichni slyší, že tu jsem a rovnou říkám, že ještě nějakou dobu tu budu… svých 50 let považuji za krásné uzavření první poloviny života a bez dlouhého zdržování hurá do druhé," říká s úsměvem Lucie Bílá, která byla hudební akademií oceněna titulem zpěvačka dvacetiletí a svými fanoušky koncem listopadu opět zvolena jako Zlatá slavice – tentokráte již po osmnácté.

Zpěvačka, která prodala více jak 4 miliony nosičů a pyšní se zároveň 15 tituly Zpěvačka roku v anketě „TýTý“, se v příštím roce nejprve fanouškům představí v dubnu v Bratislavě při mega akci, kterou pod jménem „Showprogram“ připravuje režisér Jeffo Minařík a se zhruba půlročním odstupem pak v O2 areně. „V Bratislavě chceme připravit obrovskou neopakovatelnou show, obrovské jeviště, techniku, světla a exkluzivní hosty, v Praze naopak půjde o velkolepý hudební zážitek za doprovodu symfonického orchestru, mé kapely, pianisty Petra Maláska a velkého pěveckého sboru“, uvádí dále Lucie Bílá.

A na co se mají fanoušci těšit? „ V Bratislavě  to bude pastva pro oči a v Praze pro uši i srdce, proto mají oba koncerty podtitul Fifty Fifty. Ráda bych dala každému to, co má rád a taky to, co ode mne očekává. Oba koncerty, které nesou stejný název, budou po všech stránkách výjimečně i pro mě, nikdy jsem nic podobného nachystala a už teď se na to těším jak malá holka, bude to zážitek tak velký, že mě až mrzí, že mi bude padesát jen jednou“, dodává se smíchem Lucie Bílá.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Mig 21
Lucerna Music Bar, Praha
DROPKICK MURPHYS
Lucerna - Velký sál, Praha