Majáles Liberec 2017

Akce Liberec

Majáles Liberec 2017
Festivaly, Zábava, párty
náměstí Dr.E.Beneše, Liberec
Další akce ve městě Liberec

Majáles Liberec 2017

Těšíte se na jaro? Jak odhodíme kabáty, chce se ven a žít – a venku se musí dít něco velkého a nahlas! Máj – mládí má zelenou! TRADICE majálesů ožívá právě teď!

MAJÁLES 2017 se koná 4. – 7. května 2017 na NÁMĚSTÍ DR. E. BENEŠE, před NC PLAZA a v DIVADLE F. X. ŠALDY.

STUDENTI, těšte se, město je na pár dní NAŠE! Pojďme světu ukázat, že v Liberci žije, studuje a tvoří spousta nadaných mladých lidí. Předveďme, jak se umíme odvázat a bavit.

Liberec jako velké UNIVERZITNÍ město a KULTURNÍ centrum regionu si zaslouží důstojné oslavy tradičního jarního studentského svátku. Letos konečně se naše město dočká čtyřdenního, skutečně živého a přiměřeně velkorysého studentského MAJÁLESU přímo v centru.

Podrobný PROGRAM a přípravy sledujte na FB.

Město ožije ovzduším nevázané zábavy, muziky a tance. Majáles bude spojený s vaším oblíbeným divadelním festivalem WTF! V ulicích potkáte velkolepý PRŮVOD STUDENTŮ, MUZIKANTŮ a KOMEDIANTŮ. Na NÁMĚSTÍ DR. E. BENEŠE si zatančíte s nejdivočejším libereckým orchestrem Big`O`Bandem, uvidíte mladé a dravé regionální kapely, divadelní a taneční představení, ukázky z aktivit a tvorby jednotlivých fakult TECHNICKÉ UNIVERZITY v Liberci. O nekonečnou afterparty se každou noc postará rockový klub BUNKR a TOP STAR club. Můžete se těšit na vydatnou SMRŠŤ KULTURNÍHO DĚNÍ PŘÍMO V TEPNÁCH A SRDCI MĚSTA!

Akci pořádá spolek Kultura ve spolupráci se Statutárním městem Liberec, Libereckým krajem, Technickou univerzitou v Liberci, divadelním festivalem WTF! a Rock clubem Bunkr.

Místo konání akce: náměstí Dr.E.Beneše, náměstí Dr. E. Beneše, Liberec
Datum začátku akce: 4. Května 2017 18:00
Datum ukončení akce: 7. Května 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.7691N 15.0582E

Případné změny si prověřte na webu akce Majáles Liberec 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce