Majáles Liberec 2018

Akce Liberec

Majáles Liberec 2018
Festivaly, Zábava, párty
Další akce ve městě Liberec

Majáles Liberec 2018

Druhý VELKÝ STUDENTSKÝ MAJÁLES v LIBERCI!
10. – 12. 5. 2018!

JEDINEČNÁ TŘÍDENNÍ SMRŠŤ KULTURNÍHO DĚNÍ
PŘÍMO V TEPNÁCH A SRDCI MĚSTA!

MAJÁLES LIBEREC 2018 se koná 10. – 12. května 2018 opět na Náměstí Dr. E. Beneše, ale rozroste se také do Parku Budyšínská (nad klubem Bunkr) a do areálu LVT! Bude ještě větší!

Po úspěšném loňském prvním ročníku naše velké univerzitní město a kulturní centrum regionu opět oslaví tradiční jarní svátek studentů.

Jaké bude vstupné?

Jako jediný Majáles na území ČR je náš Majáles pro všechny do 15ti let zdarma a pro všechny středoškoláky a vysokoškoláky po předložení žákovského průkazu, nebo karty ISIC je zdarma také!

Dospělý zaplatí 150Kč za jeden den (pátek, nebo sobota) a nebo 250Kč za oba dva dny. Vstupenky k dispozici pod odkazy.

I letošní jaro naplníme město ovzduším nevázané zábavy, muziky a tance. Můžete se těšit na tradiční tančírnu pod širým nebem s kapelou La Descarga Salsa Orchestra a otevřenou hodinou společenského tance na Náměstí Dr. E. Beneše, anebo na studentský průvod městem a ukázky z aktivit a tvorby jednotlivých fakult Technické univerzity v Liberci.

Největší hvězdy budeme postupně odhalovat, ale aktuálně se můžete těšit například na Lenny, Mirai, nebo liberecký Big O Band.

Mezi kapelami zazáří hvězdné kapely české republiky a podpoří je celá řada místních mladých uskupení, jako Imaginárium, The Scoffers, Akcent a další. Majáles se také opět podílí na oblíbeném WTF?! festivalu současného divadla. O nekonečnou afterparty se postará BUNKR Rock Club. Pojďme světu ukázat, že v Liberci žije, studuje a tvoří spousta perspektivních, nadaných mladých lidí.

Oživili jsme tradiční obřad, kdy královna majálesu přebírá na pár dní vládu nad městem. Volba KRÁLOVNY LIBERECKÉHO MAJÁLESU probíhá veřejně na facebooku. První libereckou královnou se v roce 2017 stala výjimečná studentka TUL Jitka Ládrová, spisovatelka a vydavatelka fantasy povídek. Úplná novinka je zábavná youtube soutěž pro všechny třeťáky středních škol o balíček na uspořádání vysněného maturitního plesu.

Celým majálesem jako loni provází ELIŠKA JANSOVÁ, nejmladší herečka Divadla F. X. Šaldy a patronka studentského klubu Efix s vášnivou láskou k hudbě a tanci a nezdolně dobrou náladou.
Těšíte se na jaro? Jak odhodíme kabáty, chce se ven a žít – a venku se musí dít něco velkého a nahlas!

Majáles v Liberci je v českém kontextu ojedinělou kulturní událostí. Ve velkých městech se sice zcela běžně konají jarní festivaly pod názvem „majáles“, ale všechny jsou omezené jen pro platící diváky, anebo probíhají jako uzavřená akce jedné školy či koleje. V Liberci jsme spolu s městem, krajem a univerzitou uspořádali OTEVŘENÝ MAJÁLES pro všechny, z velké části úplně zdarma. Program spojuje mainstreamové hvězdy se studentskými uskupeními, a to vše se bude dít po tři dny přímo v centru města, takže dění vtrhne do všedního života města a Liberecký majáles tak přitáhne nejširší kulturní publikum.

Liberecká kultura ožívá a MAJÁLES LIBEREC je toho živým důkazem!

Kompletní lineup budeme postupně odhalovat!!!

Děkujeme sponzorům, kterými pro letošní rok jsou:

LIBERECKÝ KRAJ
MĚSTO LIBEREC
KULTURA z.s.
BUNKR ROCK CLUB

KLUBER METROLOGY
KM ČR
JAN BECHER PERNOD RICARD
FESTIVAL BENÁTSKÁ NOC
BÍLÝ MLÝN LIBEREC
HEJNICKÉ SLAVNOSTI
ORGANZA CAFÉ
STREET PHO LIBEREC
DUBAX
KNORR BREMSE
TAKEUP VISUALS - GRAFICKÉ STUDIO

Místo konání akce: Reichenberg, Liberec
Vstupenky: http://www.evstupenka.cz/akce/29143-majales-liberec-2018
Datum začátku akce: 10. Května 2018 18:00
Datum ukončení akce: 12. Května 2018 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 50.7639N 15.0653E

Případné změny si prověřte na webu akce Majáles Liberec 2018

Jméno organizátora: Majáles Liberec
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Švanci – JÁ SU JÁ SHOW
Eurocentrum, Jablonec nad Nisou
Screamers: Ve Víru Velkoměsta
Eurocentrum, Jablonec nad Nisou
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové
CAVEWOMAN
Semilasso, Brno
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek