Mark Knight pres. All Knight Long

Akce Praha

Mark Knight pres. All Knight Long
Koncerty, Zábava, párty
Web organizátora:
www.roxy.cz
Další akce ve městě Praha

Mark Knight pres. All Knight Long @ROXY

Mark Knight pres. All Knight Long @ ROXY
22. 9. 2017, open 23:00

support: Airto
2nd stage: Shaftling, PJ, Neighbour

Vstupenky/Tickets: 360 czk + popl./fee;
V NoD za zvýhodněnou cenu/for favoured price – 380 czk

GoOut: https://goout.net/cs/listky/mark-knight-all-knight-long/wlbb/
TPro: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/2084265-mark-knight.html
MY ROXY: http://bit.ly/myroxyapp

Legenda house music, těžká váha djského ringu, producent nominovaný na Grammy a majitel Toolroom Records - Mark Knight se vrací do Prahy. Po svém vyprodaném vystoupení na narozeninách Climaxu v roce 2015 si připravil na září 2017 něco opravdu speciálního. All Knight Long bude ojedinělá klubová noc pouze a jen v režii mistra svého řemesla Marka Knighta.

Mark Knight působí dojmem legendy a pioneera elektronické scény, ale nenechte se zmást. Nekonečné množství releasů, úspěšných remixů, koncept Toolroom Live a residence po celém světě jsou výsledky teprve 33letého Marka během 12ti posledních let na taneční scéně. Mezi nejznámější počiny londýnského producenta a dje patří společný remix s Funkagenda Garnierova The Man With The Red Face, spolupráce s Underworld (Downpipe) či remix pro Faithless (Sun To Me).

Mark je zakladatelem jednoho ze stěžejních labelů Toolroom Rec., který v posledních letech objíždí zeměkouli s projektem Toolroom Live a šíří svůj typický sound na pomezí energického housu, tech-housu a v současnosti i se špetkou aktuálního UK garage. Doma je v londýnském klubu Ministry Of Sound a pod stejnojmennou rádiovou stanicí vysílá i svou pravidelnou show Toolroom Knights.

Hudební přesah a kvalitu jeho producentských skills dokazuje i spolupráce na albu Black Eyed Peas The End, která mu vynesla nominaci na Grammy nebo spolupráce se zpěvačkou Skin (Nothing Matters). 22. září bude ovšem patřit pouze a jen Marku Knightovi a jeho fanouškům. All Knight Long set bude další milník české klubové scény v ROXY.

-EN-
The real dj heavyweight, Grammy-nominated producer and owner of Toolroom Records - Mark Knight is coming back to ROXY. After his sold out show 2 years back he is now preparing something rather special - All Knight Long show. Expect some cutting edge house music “All Knight Long” from one of the most respected producers in the game. 22nd September will be one of the club night to remember. Be there!

Místo konání akce: Roxy Prague, Dlouhá 33, Praha
Vstupenky: https://goout.net/cs/listky/mark-knight-all-knight-long/wlbb/
Datum začátku akce: 22. Září 2017 23:00
Datum ukončení akce: 23. Září 2017 06:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0907N 14.4259E

Případné změny si prověřte na webu akce Mark Knight pres. All Knight Long @ROXY

Jméno organizátora: Roxy Prague
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce