Masters of Rock 2018

Akce Vizovice

Masters of Rock 2018
Festivaly
Další akce ve městě Vizovice

Masters of Rock 2018

Příznivci tvrdého rocku mají v kalendáři červeně vyznačený červencový termín pro vizovický festival Masters of Rock.

Festival Masters of Rock - o tom, že to bude opět letní mega nálož skvělé muziky, není pochyb! Přesvědčí vás o tom ve Vizovocích nejedna velká, zářivá hvězda světového metalu či rocku, doplněná českou hudební špičkou!

Hlavní hvězdou pmetalového festivalu Masters of Rock, který se uskuteční 12. až 15 července příštího roku ve Vizovicích, bude německá speedmetalová skupina Helloween. Na programu je také vystoupení německé zpěvačky Doro Pesch, kanadské trashmetalové skupiny Annihilator či německo-rumunské powermetalové kapely Powerwolf.

Kromě hudebních zážitků jsou pro návštěvníky připraveny také další "atrakce", které jen dokreslí odpočinkový (a zároveň aktivně prožitý) prodloužený víkend na Zlínsku - upravený festivalový areál s WC a sprchami, desítky stánků s tím nejširším výběrem občerstvení, pivní stany, hospůdky, kavárny, čajovny, obchůdky se suvenýry, tetovací studia, piercing, body-painting, zábavní a herní zóny, adrenalinové sporty, bungee jumping, free jump, exkurze Likérky R. Jelínek s ochutnávkami a mnoho dalších lákadel pro každého. WiFi připojení k internetu je samozřejmostí. K zajímavým cenám můžete přijít i na střelnici Buffalo Bill. Každoročním největším lákadlem jsou organizované autogramiády hvězd na Prosperita Meet & Greet Stage a pro prvních 15.000 příchozích fanoušků bude opět připraveno kompilační CD s hity hvězd, které na festivalu zahrají. Stanování zdarma bude k dispozici i v průběhu nadcházejícího ročníku.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce