Meloun 2017

Akce Liberec

Meloun 2017
Sportovní akce
Liberecká Přehrada, Liberec
Další akce ve městě Liberec

Meloun 2017

MELOUN 2017
O Meloun kolem Liberce

Letošní Meloun má podnázev "Atomová hrozba". Tento příběh vás bude provázet celým závodem. Již předem můžeme prozradit, že cílem týmů pro letošek bude v daném časovém limitu sesbírat všechny indicie vedoucí k nalezení a zneškodnění atomové bomby ukryté nepřítelem. Odpočet je neúrosný a uvidíme kolika týmům se to podaří a nenechají nás vyhodit do povětří.


Co si vlastně představit pdo závodem Meloun?

Jedná se o víkendový dobrodružný závod dvoučlenných týmů plný putování, úkolů a šifer v okolí Liberce. Tradiční start se koná v pátek v podvečer na liberecké přehradě, první etapa probíhá v centru města s následným individuálním přesunem do oblasti hlavní etapy závodu (v rámci Libereckého kraje) a přespáním v přírodě. Následuje celodenní tůra po stanovištích až do předem neznáho cíle. Cíl se nachází v lese v blízkosti chaty i v dosahu hromadné dopravy.

V sobotu večer pak proběhne slavnostní vyhlášení, za doprovodu skromného jídla a pití. Vítězové i poražení budou následně oslavování celý sobotní večer venku u táboráku s možností přespání v teple a suchu malé útulné chaty.


Hlavní myšlenka:

Myšlenkou závodu Meloun je prožít pestrý víkend v přírodě, sblížit se s kamarády, pohybově se vybláznit a myšlenkově odreagovat. I přesto, že se jedná závod, minulých ročníků se úspěšně účastnili i
požitkáři, co si dali na čas a nikomu to nevadilo. Každý má své tempo a meloun se nepředává, dokud poslední tým nedorazí do cíle nebo závod nevzdá.


Přihlášky:

Přihlásit se můžete vyplněním přihlášky zde:
https://goo.gl/forms/Fc9f44egsKj3hEJ93

Poté vám v nejbližších dnech přijde potvrzovací e-mail s pokynem k zaplacení startovného. Startovné bude zhruba 500 Kč/osobu. V ceně je i ubytování a večeře v sobotu večer.

Dotazy:

S dotazy se obracejte na Věrku Máju - verkamaja@sehrani.cz, ráda všechno vysvětlí a poradí. Všechny důležité informace se však včas dozvíte mailem po přihlášení.


Budeme se těšit na letošní klání!
Tým SEHRANÍ

Místo konání akce: Liberecká Přehrada, Harcov, Liberec
Vstupenky: https://goo.gl/forms/Fc9f44egsKj3hEJ93
Datum začátku akce: 16. Června 2017 17:00
Datum ukončení akce: 18. Června 2017 12:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.7695N 15.0712E

Případné změny si prověřte na webu akce Meloun 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce