Metal Forever Tour

Akce Nové Město na Moravě

Koncerty, Zábava, párty
Další akce ve městě Nové Město na Moravě

Metal Forever Tour

Metalový večírek v Novém Městě na Moravě. KREYSON memorial, LADY KATE, AUTOBUS.

KREYSON memorial. Zakládající členové Pražské kapely Kreyson bubeník Robert Killer Vondrovic, kytarista Daniel Rohlik Krob a bývalý člen kytarista Radek Reddy Kroc, připravili v rámci Kreyson Memorial Tour 2017-18 obnovený koncertní program. Je to právě 25. let, kdy naposledy živě zazněl koncertní program k desce Anděl na útěku (1990). Staronovou sestavu nazvanou Kreyson Memorial doplnili zpěvák Petr „Doldy“ Dolének, basista Stanislav Jokiel a klávesista Marek Svoboda. Program složený z písní vydaných na albu Anděl na útěku je tak pro dlouholeté fanoušky připomínkou starých časů, těm mladým pak představí tvorbu kapely v době, kdy prožívala období své velké slávy.

LADY KATE. Po úspěšném koncertě s německou kapelou Xandria v ČR, ve spolupráci s agenturou Mafomusic v roce 2009, kapela Lady Kate nastartovala doslova rýchlý vzestup a dokázala to hned na festivalu Noc Plná Hvězd v Třinci, po boku kapel jako je Kreator, Stratovarius, Moonspell, atd. Na tomto festivalu vystupovala kapela tři ročníky a když v roce 2012 vyhrála hitparádu rádia RockMax Zlín, putovala na největší festival v ČR – MASTERS OF ROCK, kde od té doby vystoupila již po třetí. Lady Kate ma za sebou již páté CD a vystupování i v zahraničí.

AUTOBUS. Jihlavská heavy-metalová kapela Autobus vznikla v roce 1981 a již v roce 1984 kapela natáčí ve Zlínském Barandovském studiu hudbu k celevečernímu filmu „Hele, on letí“. Od kapely můžete očekávat především hudbu vlastní tvorby, ale kapela občas i zaexperimentovala, z čehož vyšlo i několik coverů kapel, jako jsou Iron Maiden, Metallica, Anthrax nebo AC/DC a nebojí se jej prezentovat i na koncertech. Kapela Autobus zavítala v roce 2016 na Masters of Rock, kde zazněly jejich největší hity a jejich show si získala spoustu nových fanoušků.

17.11.2018 Od: 19:00 Do: 23:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
KÁJA A BAMBULÁČEK - BAMBULKOVÁ SHOW
Kulturní dům, Nové Město na Moravě
Leoš Mareš
Dům Kultury, Žďár nad Sázavou
LOLLIPOPZ - BLÁZNIVÁ SHOW
Dům Kultury, Žďár nad Sázavou
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Divadlo Pasáž, Třebíč
Lukáš Pavlásek - Planeta slepic
Divadlo Lubomíra Lipského, Pelhřimov