MIKULÁŠ, ANDĚL A ČERT

Akce Loučeň

MIKULÁŠ, ANDĚL A ČERT
Akce pro děti
Další akce ve městě Loučeň

MIKULÁŠ, ANDĚL A ČERT

O druhé adventní sobotě se k nám na zámek sletí čerti z okolí. V 11:30, 12:30 a ve 14:30 budete moci navštívit prohlídku zámku spolu s andělem, Mikulášem a čertem, ten vás zavede i do pekla v zámeckém sklepení, kde už se na Vás a Vaše děti těší. Pokud tedy doma máte zlobidlo, vezměte ho tento den na zámek Loučeň, naši čerti ho jistě napraví a bez debat si s nimi užijete i spoustu legrace.
Pokud se rozhodnete jít na zámek Loučeň bez dětí, máme pro Vás speciální adventní prohlídky, během kterých se dozvíte spoustu zajímavých věcích o tradičních postavách, jako jsou sv. Ondřej, sv. Lucie, sv. Barbora, sv. Mikuláš či sv. Štěpán. A mnoho dalších tradičních vánočních zvyků a obyčejů. Pokud si tedy chcete doplnit informace o adventních zvyklostech, nenechte si tuto prohlídku ujít. Také nebude chybět zdobení perníčků vašimi dětmi v rámci prohlídky.
Ti nejmenší od nás určitě neodejdou s prázdnou, kromě nových zážitků a perníčků dostanou také malý dáreček. Ve 14. hodin také zapálíme druhou adventní svíčku.
Kromě adventních prohlídek pro vás bude připravena také prohlídka s Bílou paní ve 13. hodin či čokoládová prohlídka v 15. hodin.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Kino Brandýs nad Labem, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Městský společenský dům, Kolín