MIKULÁŠSKÝ KONCERT

Akce Mariánské Lázně

MIKULÁŠSKÝ KONCERT
Koncerty
Další akce ve městě Mariánské Lázně

MIKULÁŠSKÝ KONCERT

Koncert skupin Kreyson Memorial a Artur

Předprodejní místa klub Na Rampě (pouze o víkendu nebo po telefonické domluvě na čísle 773 675 517); Infocentrum Mariánské Lázně; Jameson Rock Club, Infocentrum Tachov. 
Afterparty Dj 
Zakládající členové kapely Kreyson bubeník Robert Killer Vondrovic, kytarista Daniel Rohlik Krob a bývalý člen kytarista Radek Reddy Kroc, připravili v rámci Kreyson Memorial Tour 2018 nový autorský koncertní program.
V sezóně 2017 to bylo právě 25. let kdy naposledy živě zazněl koncertní program k desce Anděl na útěku (1990). Staronovou sestavu nazvanou Kreyson Memorial doplnili zpěvák Petr „Doldy“ Dolének, basista Stanislav Jokiel a klávesista Marek Svoboda. Program složený z písní vydaných na albu Anděl na útěku byl tak pro dlouholeté fanoušky připomínkou starých časů, těm mladým pak představil tvorbu kapely v době, kdy prožívala období své velké slávy. Zpěvák Ladislav Křížek se těchto koncertů Kreyson Memorial neúčastnil. 
Nápad na obnovení koncertního programu Kreyson Memorial Anděl na útěku vyplynul z rozhovorů Dana Kroba a Boba Vondrovice. Odtud již nebylo daleko k oslovení všech dalších muzikantů, kteří v minulosti spojili s kapelou své jméno a působení. Každý z nich nyní hraje v nějaké kapele či má těch projektů dokonce více. Proto nebylo pro všechny z nich jednoduché „urvat“ se od svých stávajících povinností. ... a Dan Krob k tomu ještě doplnil: v současné době natáčíme CD s novými autorskými skladbami, které již představujeme na svých letošních koncertech. V rámci Kreyson Memorial Tour 2018 představuje kapela nový autorský koncertní program, který je složený z melodických, česky zpívaných skladeb, podpořený chytlavými refrény. Program je určen pro široké publikum. Kapela používá moderní hudební aranže a všichni hudebníci hrají a zpívají živě. 
Kreyson Memorial založili zakládající členové kapely Kreyson bubeník Robert Killer Vondrovic, kytarista Daniel Rohlik Krob a bývalý člen kytarista Radek Reddy Kroc v roce 2016. Staronovou sestavu Kreyson Memorial doplnil zpěvák Petr „Doldy“ Dolének a basista Petr Formánek. Program složený z písní vydaných na albu Anděl na útěku (1990) byl tak pro dlouholeté fanoušky připomínkou starých časů, těm mladým pak představil tvorbu kapely v době, kdy prožívala období své velké slávy.

čas konání: 21:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
JIŘÍ KRHUT
Národní Dům, Frýdek-Místek
THE ULTIMATE TRIBUTE TO QUEEN
Kongresové centrum Zlín, Zlín