Milli Janatková Solo - Mým kořenům

Akce Praha

Milli Janatková Solo - Mým kořenům
Koncerty
Web organizátora:
www.takavarna.cz
Další akce ve městě Praha

Milli Janatková Solo - Mým kořenům

Sólový koncert Milli Janatkové k projektu Mým kořenům a novému CD, v propojení s písněmi z počinu Klid, prosím!.
Milli Janatková je originální zpěvačka, kytaristka, skladatelka, výtvarnice a lektorka. Vedle zpěvu se od dětství věnuje hře na kytaru a později na perkuse a bubny, které postupně vyměnila za volnost pohybu. Hraje si s rytmy, dechem, melodií a celým tělem, užívá si improvizaci a experiment. Veřejně působí od roku 2006 v hudební a od roku 2003 ve výtvarné oblasti. V roce 2013 vydala autorské album Proměna, které získalo čtyři nominace na hudební ceny The Independent Music Awards v USA, její hudba získala další čtyři nominace na tyto nezávislé ceny v roce 2016.
Od roku 2012 Milli koncertuje sólově se svými písněmi a improvizací s loop station. Vedle toho vystupuje se svou kapelou s jazzovými muzikanty a také v projektu Řekni mi s Ridinou Ahmedovou a Antonií Nyass.
Letos na jaře vyšlo nové album Mým kořenům. Hudebně – výtvarně – vzdělávací projekt je o naději, uzdravení, vůli chtít překročit obtížné životní výzvy. V TaKavárně Milli propojí své autorské projekty Klid prosím! a Mým kořenům, což jen umocní jejich společné téma, a sice inspiraci k obnovení odvahy a úcty k sobě, zdraví a okolí.

Koncert probíhá v rámci Komunitního centra Borůvka, které je financováno z Evropských fondů, operačního programu Praha - Pól růstu ČR. Vstupné zdarma.

Místo konání akce: TA KAVÁRNA, Na Topolce 1B, Praha
Datum začátku akce: 30. Října 2017 18:30
Datum ukončení akce: 30. Října 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.06N 14.4239E

Případné změny si prověřte na webu akce Milli Janatková Solo - Mým kořenům

Jméno organizátora: TA KAVÁRNA
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
SANDRA (DE)
Kongresové centrum Praha, Praha
ANNA K
Forum Karlín, Praha