Mirek Kemel v kině Svět

Akce Hodonín

Mirek Kemel v kině Svět
Koncerty
Kino Svět Hodonín, Hodonín
Další akce ve městě Hodonín

Mirek Kemel v kině Svět

Dne 19. června proběhne ve kině Svět Hodonín koncert a výstava kreslených vtipů Mirka Kemela. Miroslav Kemel "karikaturista na volné noze" představí svoji autorskou tvorbu kreslených vtipů a na závěr vernisáže proběhne koncert s kapelou. Vernisáž výstavy začíná již v 18.00 v kavárně kina Svět. Na vernisáž je vstup volný.

Vstupné: 150 Kč v předprodeji, 200 Kč na místě, ZTP a studenti 100 Kč
Předprodej vstupenek: pokladna Domu kultury Horní Valy, Kino Svět Hodonín, Regionální centrum Hodonín, Info centrum města Hodonín nebo online prostřednictvím tlačítka rezervovat.
Mirek Kemel

Dnešní hudební svět je plný rychlokvašených „projektů“ a mediálních hvězd, které pohasínají, ještě než se pořádně rozsvítí. O to cennější je setkání s člověkem, pro kterého je lidská výpověď – nebo chcete-li „umělecké sdělení“ – na prvním místě, kdo prostě zpívá o sobě a svém světě bez toho, že by se tím chtěl hned „zviditelnit“.

Písničkář Mirek Kemel se hudbě věnuje od středoškolských let, ve druhé polovině osmdesátých let pravidelně hrával v žižkovských hospodách na kytaru a foukací harmoniku a již tehdy začaly vznikat jeho první autorské písničky. V roce 2007 objevil tahací harmoniku a její kouzlo jej úplně dostalo. Fascinovala jej svým charakteristickým zvukem a možnostmi jak sólového, tak doprovodného nástroje. Rok chodil k učiteli Václavu Veselému, který ho naučil základům hry. Velký důraz klade Mirek Kemel na texty, z velké většiny inspirované skutečně prožitými událostmi. Snaží se pod jednoduchými příběhy hledat něco, co nás přesahuje. I když každý člověk má příběh rozdílný a individuální prožitky se liší v místě, čase a intenzitě, existuje něco pod tím, základní příběh, který máme všichni hodně podobný

Místo konání akce: Kino Svět Hodonín, Velkomoravská 9, Hodonín
Vstupenky: http://www.dkhodonin.cz/incoming.aspx?mrsid=1&eventid=7054
Datum začátku akce: 19. Června 2017 19:00
Datum ukončení akce: 19. Června 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 48.851N 17.1258E

Případné změny si prověřte na webu akce Mirek Kemel v kině Svět

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce