MMAA Aréna Cup - Finále MČR v MMA

Akce Praha

MMAA Aréna Cup - Finále MČR v MMA
Sportovní akce
Další akce ve městě Praha

MMAA Aréna Cup - Finále MČR v MMA

MMAA Aréna Cup 34: GRAND FINALE
season 2016/17

Dnes je to přesně měsíc do oficiálního ukončení našeho amatérského Mistrovství ČR v MMA roku 2016/17. Letošní sezóna byla vskutku výjimečná a podle nás i reakcí samotných bojovníků či trenérů se jednalo o náš nejúspěšnější šampionát. A to nás ještě čeká toto finále. Chceme proto poděkovat všem za důvěru a věřte, že toto je teprve začátek.

Zpět ale k finále, které proběhne v neděli 02.07.2017 od 19:30 hod. v Praze. Místo zatím uveřejňovat nebudeme, protože pro vás chystáme překvapení a pokud dopadne, tak ho oznámíme příští týden. Už nyní však můžeme slíbit, že obě místa, mezi kterými se rozhodujeme jsou venkovní akce a můžete se tak těšit na jedinečnou atmosféru. Navíc je akce, stejně jako vloni, pro diváky ZDARMA. :0)

V letošní sezoně se naše MČR skládalo ze 6ti turnajů, které probíhaly od září 2016 do května 2017. Celkem se ho zúčastnilo téměř 120 bojovníků v 7mi váhových kategoriích. Bojovníci tak v průběhu roku sbírali body a 2 nejlepší v každé váhové kategorii (pokud není zranění) nastoupí k zápasu o zisk titulu mistra ČR v MMA.

Díky našemu výsledkovému systému většina z vás zná složení finálových dvojic, ikdyž nějaké změny budou. Tou nejzásadnější je dohoda s Petrem Macháčkem a Andrém Reindersem, že jejich svěřenci, kteří skončili po základní části na prvním a druhém místě ve stejné váhové kategorii, nebudou zápasit mezi sebou. Rozhodnutí nesestavit 2 finálové zápasy z bojovníků jednoho týmu chápeme. Konkrétně se jedná o zápas Brichta vs Gabal a Simandl vs Salčák.

O jejich zápasy však nepřijdete, už nyní máme pro většinu z nich zkušené soupeře ze zahraniči. V ČR totiž nemají konkurenci. :0) Jelikož se však bude jednat o zápas na velkém finále, tak přestože vítězové MČR budou jasní, nebudou chtít prohrát ani tento zápas a půjdou do zápasů "naplno" s odhodláním dokázat, že patří k nejlepším i v zahraničí. Myslím, že se máte na co těšit.

Od začátku příštího týdne začneme představovat jednotlivé finálové zápasy, partnery finále a jejich ceny pro vítěze, místo akce či doprovodné programy, včetně soutěže pro vás, naše fanoušky.

Jak už bylo oznámeno, tak vítězové mají jasnou nominaci na listopadové Mistrovství Světa organizace IMMAF v Bahrajnu a možnost se celý rok pokorně "chlubit" získaným titulem nejlepšího bojovníka dané váhy v ČR.

Takže kdo přijde podpořit vycházející české MMA hvězdy ???? Na všechny z vás se moc těšíme.

Krásný večer a pohodový víkend

MMAA

Místo konání akce: Žluté lázně, Podolské nábřeží 3/1184, Praha
Datum začátku akce: 2. Července 2017 19:30
Datum ukončení akce: 2. Července 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0482N 14.4135E

Případné změny si prověřte na webu akce MMAA Aréna Cup - Finále MČR v MMA

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce