Moc a síla hypnózy

Akce Brno

Moc a síla hypnózy
Jiné akce
Hvězdárna a planetárium Brno, Brno
Další akce ve městě Brno

Moc a síla hypnózy

8. 4. 2017 v 18:30
Jakub Kroulík
mentalista, expert na hypnózu, magii a paranormální jevy

"Moc a síla hypnózy"

Hypnotizéra a mentalistu Jakuba Kroulíka většinou potkáte v elegantním stylovém obleku, ale především Vás zaujme velkým osobním charismatem a pronikavým pohledem. Začínal jako kouzelník, ale v současnosti se již naplno věnuje mentalismu a snaží se v projektu Paranormální výzva objevit osobu se skutečnými paranormálními schopnostmi! Během večerní besedy se v sále velkého planetária seznámíte především s hypnózou a sugescí, se světovými osobnostmi hypnózy a dozvíte se také, jestli může být samotná hypnóza dokonce nebezpečná. Součástí programu budou samozřejmě i praktické ukázky sugesce a hypnózy!

Výjimečná přednáška/beseda se uskuteční v sále velkého planetária (tzv. digitária) s kapacitou 189 míst k sezení. Vstupné činí 150 Kč. Jste všichni srdečně zváni!

Místo konání akce: Hvězdárna a planetárium Brno, Kraví hora 2, Brno
Vstupenky: http://vstupenky.hvezdarna.cz/incoming.aspx?mrsid=2&eventid=17413&failedRedirect=http%3A%2F%2Fvstupenky.hvezdarna.cz%2Fhvezdarna-a-planetarium-brno%2Flist&successRedirect=http%3A%2F%2Fvstupenky.hvezdarna.cz%2Fhvezdarna-a-planetarium-brno%2Fmyprofile%
Datum začátku akce: 8. Dubna 2017 18:30
Datum ukončení akce: 8. Dubna 2017 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2042N 16.5839E

Případné změny si prověřte na webu akce Moc a síla hypnózy

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce