Moravské chodníčky 2018

Akce Napajedla

Kultura, Slavnosti
Další akce ve městě Napajedla

Moravské chodníčky

Klub kultury Napajedla ve spolupráci se slováckými soubory Radovan a Pozdní sběr Napajedla vás srdečně zvou na 18. setkání folklórních souborů tří národopisných oblastí Slovácka, Valašska a Hané. Kosárek, fěrtůšek, rukávce, čepení, třaslavice, vonička. Tyto slova jsou jistě známá všem, kdo mají rádi lidové kroje, lidové tance a písničku, kterou opět představí ženské i mužské sbory a večerní beseda u cimbálu pod širým nebem bude mít opět neopakovatelnou atmosféru.

Pátek / 10. 8., 20.00 / Klášterní kaple, Zpívání na téma „Voda“
V programu vystoupí: MS Napajedla, ŽS Napajedla, Dívčí sbor „Předskok Radovan“, MS Chlapčiska Spytihněv, ŽS Cérky z Tečovic, MS Štabarc z Tečovic, ŽS Rokytenka Liptál,MS Hlahol z Mysločovic, sólisté a CM Rováš.
Vstupné: 50,-

Sobota / 11. 8., 16.00 / nádvoří Nového Kláštera
V programu vystoupí: Folklórní soubory Radovan, Radovánek a Pozdní sběr Napajedla, Hanácký soubor Pantlék z Němčic nad Hanou, Valašský ženský sbor Rokytenka z Liptálu, Slovácký soubor Popovjan z Popovic, Slovácký soubor Okluky z Hluku, CM Maliny a CM Rováš.
Vstupné: 70,-

V průběhu odpoledne je pro Vás připravena výuka lidových tanců ze Slovácka, k dispozici vám bude také stylový fotokoutek a děti se zabaví u bosonohého chodníčku z přírodních materiálů, večer si můžete zazpívat v Klášterní kapli.

Po skončení odpoledního programu následuje Beseda u cimbálu s CM Rováš

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
M4 Smetanova Libuše II
Divadlo Jiřího Myrona, Ostrava
R3 Jan Lisiecki
Kino Vesmír, Ostrava
Elementálové, duchové přírody
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
G4 Jelen & JFO
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava
Dívčí válka | Světlá pod Ještědem
Kampelička, Rozstání 1, Světlá pod Ještědem, 46343, Světlá pod Ještědem