Nakládaný večírek

Akce Mělník

Nakládaný večírek
Zábava, párty
Želví doupě - knihkupectví a nekuřácká kavárna v Mělníku, Mělník
Další akce ve městě Mělník

Nakládaný večírek

Nakládaný večírek v sobotu 4. února od 17 hodin -- navazujeme na tradici národních večírků, pořádaných v naší kavárně v minulých letech. Zároveň tím můžete netradičně oslavit únorové období masopustních zábav.

Tentokrát vyzýváme všechny přátele, zákazníky a známé, aby předvedli své recepty v disciplíně vpravdě středoevropské - totiž v nakládání. Naložit, uležet a následně degustovat se dá cokoliv - utopence, sýr, houby, ovoce, zelenina, maso... V domácnosti každého z nás se tradují pečlivě vyzkoušené geniální chuťové laskominy, o které se teď můžete podělit s ostatními.

NALOŽTE PODLE SVÉ CHUTI CCA 30 DEGUSTAČNÍCH PORCÍ ČEHOKOLIV. Přineste naloženou dobrotu v den konání akce k nám do kavárny a od 17 hodin se zúčastněte degustace s hodnocením každého pokrmu. PŘIJĎTE VČAS :-). Vítězný pokrm bude odměněn.

POKUD SE ROZHODNETE ZÚČASTNIT SE DEGUSTACE S VLASTNÍM PŘÍSPĚVKEM, BUDEME RÁDI, KDYŽ NÁM O TOM DÁTE VĚDĚT PŘEDEM. Proto, abychom měli dostatek porcí, je vhodné také přihlásit se, pokud přijdete jen degustovat... Protože nakládání nějakou dobu "zraje", přihlašuje se na večírek už dnes :-)

Vstupné 40 Kč (pokud donesete degustační pokrm) nebo 100 Kč (pokud žádný rodinný recept nedonesete) -- v ceně vstupného degustace donesených jídel, welcome drink a pečivo.

Místo konání akce: Želví doupě - knihkupectví a nekuřácká kavárna v Mělníku, Ostruhova 58, Mělník
Datum začátku akce: 4. Února 2017 17:00
Datum ukončení akce: 4. Února 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.353N 14.4741E

Případné změny si prověřte na webu akce Nakládaný večírek

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Lukáš Pavlásek - Planeta slepic
Divadlo Lubomíra Lipského, Pelhřimov