Neřeš / Kowall Company / Jasno

Akce Hranice

Neřeš / Kowall Company / Jasno
Koncerty
Další akce ve městě Hranice

Neřeš / Kowall Company / Jasno

NEŘEŠ

Kapela vznikla v roce 2008, kdy se ustálila sestava „skupiny“, která do té doby neměla ani název. Kapela hraje v následujícím seskupení – Lucie Janásková (zpěv), Ladislav Stratil (kytara + zpěv), Tomáš Chrastina (bicí), Ondra Horák (basa) a Martin Valenta (kytara).

Od roku 2009 už začala kapela pracovat hlavně na vlastní tvorbě a učení se cover verzí známých songů upadalo.

Pomalu začali vytvářet Pop-Punk hity a na podzim 2010 vydali album PRACHY.

Jeden z nejdůležitějších momentů kapely byl postup do finále soutěže Rockmatch, která byla před finále zrušena pořadateli. Díky tomuto úspěchu, kapela dostala možnost – hrát na tour s kapelami Rybičky 48 a Mandrage.

Kapela se potkala i s dalšími slavnými osobnostmi a skupinami – Traktor, Vypsaná fixa, Harlej, Alkehol, Doga, Anna K., Xindl X a další.

 

KOWALL COMPANY

Kapela vznikla v roce 2011 dvojicí Filip Kovařík (kytara,zpěv) a Petra Václavíková (kytara,vokály), ke kterým se postupem času přidali Viťa Kovařík (bicí), Radim Studený (kytara) a Martin Žák  (basa).

Samotní muzikanti přišli již se zkušenostmi ze svých předešlých projektů. V této sestavě kapela funguje od konce roku 2014, kdy vydává debutové album JINOTAJ, na které navazuje v roce 2016 druhé album IDENTITY. V roce 2018 vychází singl OPIUM, jenž kapele otvírá novou cestu. Kapela koketuje na pomezí popu, rocku, indie a folku a staví na českých textech.

Kapela má za sebou přes 100 koncertů a festivalů po celé Moravě.

 

JASNO

První zárodky kapely Jasno se datují k počátku jara roku 2017. Vznikla s úmyslem bavit široké spektrum posluchačů. Snahu bourat stereotypy běžného popu se navíc pokouší podpořit (ne)smysluplnými texty.

Startovací čáru překročila kapela několik měsíců od svého vzniku. V listopadu 2017 došlo k vydání prvního singl „Pozvedni ruce“, jenž se několik týdnů držel na prvních příčkách hitparády rádia Rubi. Příležitost shlédnout tuto novinku měli také diváci hudební televize Óčko.

 

Trojkoncert se uskuteční v pátek 23. listopadu od 20:00 hodin v Zámeckém klubu.

Začátek20:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce