Netušený potenciál a možnosti snění

Akce Brno

Netušený potenciál a možnosti snění
Přednášky a kurzy
Web organizátora:
www.my-kitchen.cz/
Další akce ve městě Brno

Netušený potenciál a možnosti snění

Dozvíte se, jaký přínos může mít snění pro váš život

Pro mnohé lidi jsou sny zdrojem vitality, inspirace, poznání a zkušenosti. Mnozí lidé naopak snům nepřikládají žádný význam a nevnímají v nich nic hodnotného. Jak to se sny tedy vlastně je?! Má smysl jim věnovat pozornost? A co vám konkrétně mohou sny sdělit, zprostředkovat a nabídnout? Jsou sny jen jakési "vedlejší produkty mozkové činnosti", nebo jsou komunikačním kanálem, umožňujícím přístup k hlubšímu uvědomění? Mohou se sny stát branou k neomezenému potenciálu a možnostem a netušeným způsobem proměnit a obohatit váš každodenní život?! Každý z vás si na tyto otázky odnese vlastní odpověď.


Naučíte se jednoduchou metodu, jak si své sny můžete po probuzení vybavit a pamatovat

Sny se zdají každému. Jsou naší přirozenou součástí. Stejně, jako jste se naučili chodit, nebo mluvit, můžete se naučit také navázat vědomější kontakt se svými sny a tím i sami se sebou, se svým vlastním pramenem síly a hluboké moudrosti.


Získáte informace a techniky, jak můžete do svých snů vstoupit vědomě a využít vědomé snění (lucidní snění) pro svůj duchovní růst i každodenní život

Lucidní snění otevírá netušené možnosti poznání a rozvoje, sebeléčení, učení a získávání nových dovedností a schopností, řešení konkrétních problémů i naléhavých životních otázek, přístup ke zdrojům tvořivé inteligence a životní energie a mnohé další.


Dostanete potřebný základ i podporu pro další rozvoj

Při osvojování si nových dovedností a při každém skutečném a upřímném rozvoji se dříve nebo později přirozeně objevují "překážky", člověk dělá "chyby", přichází "slabší dny", setkáváme se se svými temnými stránkami apod. Je dobré, počítat s tím hned na začátku a být na takové chvíle připravený. Budeme tedy věnovat potřebnou pozornost i těmto věcem. Uděláme společně první krok a připravíme se na ty ostatní.


Kdo bude přednášet

Kdo jsem

O svých snech jsem věděl už od dětství. Často to byly nepříjemné sny. I přesto, že spoustu těch snů bylo děsivých a zmatených, nikdy mě nepřestala fascinovat a přitahovat ta neomezenost, kterou jsem v tom cítil.

Hraní divadla, autorská tvorba, vlastní duchovní krize, vzdělávání, dlouholetá meditační praxe, cvičení, práce, mezilidské vztahy a život jako takový mi poskytly dostatek možností ke zkoumání propojenosti "snového" a "bdělého" života.

Později jsem sny začal zkoumat více systematicky. Naučil jsem se si své sny pamatovat, začal jsem si psát pravidelně a dlouhodobě snový deník a učit se od světových odborníků a učitelů lucidního snění (vědomého snění). Tuto schopnost neustále rozvíjím a vzdělávám se v tomto směru. Své znalosti a zkušenosti sdílím s ostatními.
Práce se sny, tak, jak ji předkládám, v žádném případě neznamená nějaký útěk od reality, ale naopak její rozšíření a obohacení.

Petr Sax
www.lucidita.cz

Kdy: 22. 2. 2018, 17:00 - 20:00 hodin
Po oficiální části programu v případě zájmu mohu zodpovědět pár dotazů.

Cena: 150 Kč (v ceně drobné občerstvení a voda)

Co s sebou: Papír a tužku, ať si můžete něco případně poznamenat a především otevřenou mysl * :)

Kapacita přednáškové místnosti je OMEZENA. Rezervujte si proto prosím své místo včas.

Rezervace místa na e-mailu: catering@my-kitchen.cz

Místo konání akce: MyKitchen, Husova 13, Brno
Datum začátku akce: 22. Února 2018 17:00
Datum ukončení akce: 22. Února 2018 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.193N 16.6046E

Případné změny si prověřte na webu akce Netušený potenciál a možnosti snění

Jméno organizátora: MyKitchen
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce