NOVA CUP 2017 - metaXtren Krkonoše

Akce Harrachov

NOVA CUP 2017 - metaXtren Krkonoše
Sportovní akce
Web organizátora:
www.NovaCup.cz
Další akce ve městě Harrachov

NOVA CUP 2017 - metaXtren Krkonoše

Nejznámější turistické a sportovní středisko západních Krkonoš je rájem zimních i letních radovánek. Nachází se zde jedna z nejstarších skláren v Čechách s vlastním pivovarem, zajímavá muzea, bobová dráha a především dechberoucí příroda a romantická krajina Krkonoš.

Na přelomu léta bude Harrachov hostit další z cyklistických závodů – Nova Cup 2017. Pokud se domníváte, že vás nejznámější české hory nemohou ničím překvapit, opak je pravdou. Nejdelší trať je určena pro nejdrsnější a nejodvážnější závodníky, kteří se nebojí extrémní fyzické zátěže. Ani kratší tratě však nebudou žádnou lázeňskou projížďkou.

„Speciál“ povede z Harrachova do Rokytnice nad Jizerou, poté do Špindlerova mlýna, a dále krajinou polských Krkonoš až do obce Piechowice. Zde se nachází druhý nejvyšší vrchol Krkonoš nesoucí příznačný název Vysoké Kolo (Wielki Szyszak). Odměnou pro jezdce však budou přírodní skvosty, které budou lemovat jejich trasu. Vodopády, sněžné jámy, lomy, zámky, skalní útvary, zelené hory a všudypřítomné malebné kostelíky. Trasa bude pokračovat do lázeňského města Świeradów-Zdrój, kde se závodníci budou moci osvěžit léčivými prameny a potěšit oko kvetoucími rododendrony. Dále se vydají po trase, která povede po hřebech Jizerských hor zpět do Harrachova.

Místo konání akce: Harrachov, Liberec Region, Harrachov
Vstupenky: http://www.novacup.cz/harrachov/
Datum začátku akce: 26. Srpna 2017 06:00
Datum ukončení akce: 26. Srpna 2017 19:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.7731N 15.4289E

Případné změny si prověřte na webu akce NOVA CUP 2017 - metaXtren Krkonoše

Jméno organizátora: NOVA CUP 2017
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce