Oční kontakt /Eye Contact

Akce Praha

Oční kontakt /Eye Contact
Jiné akce
Další akce ve městě Praha

Oční kontakt /Eye Contact

Ahoj lidi,
s Klárkou jsme se rozhodly uspořádat ještě jeden Oční kontakt. Probíhal už i v minulých letech a musím říct, že je to hrozně milá událost. Jde jen o to, že se na chvíli zastavíte a pár minut se koukáte druhému do očí. Je jen na vás, jestli si popovídáte nebo se budete jen usmívat. Právě z loňských let vím, že se často přidávají i kolemjdoucí, povětšinou turisté, takže třeba i procvičíte angličtinu.
Celé to proběhne ve Stromovce, kde bude vyhrazené místo, kam si budete moct sednout či stoupnout.
Kdo by měl zájem s námi posedět je vítán. Vřele doporučuji si vzít nějaký ten polštářek či deku, prostě něco, na čem se bude dát pohodlně sedět.

Hi guys,
with Klárka, we decided to organize the Eye Contact event. It has been in past yeers and I have to say, that was really nice event. It's just about stopping for a moment and looking at the other people's eyes for a minute. It's up to you to talk or just smile. From last years I know there are often passers-by, mostly tourists, so you can practise English too.
The whole event will be in Stromovka , where will be a place where you can sit or stand.
Who would be interested to sit wizh us is welcome. I recommend taking some pillow or picnic blanket, simply something to sit comfortably.

Místo konání akce: Královská Obora Stromovka, Praha
Datum začátku akce: 23. Září 2017 13:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0833N 14.4167E

Případné změny si prověřte na webu akce Oční kontakt /Eye Contact

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce