OLDŘICH KAISER & DÁŠA VOKATÁ

Akce Bílá Třemešná

OLDŘICH KAISER & DÁŠA VOKATÁ

Komerční seladón Oldřich Kaiser a legenda undergroundu Dáša Vokatá v jedinecnem vystoupeni v Štěrbově vile na Přehradě Les Kralovstvi. Dasa po svém pobytu v komunách v 70. letech a následném podpisu Charty 77 byla vyhoštěna do Rakouska. Po roce 1989 se částečně vrací do Čech a žije požehnaný život s básníkem a rockerem Martinem Jirousem, Magorem, spojený s častým koncertováním, ať už sólově, ve dvojici s Magorem či za doprovodu rockové kapely.
Vydává zde tři CD – Dáša Vokatá, Bojovníci snů a Najdi místo pro radost – (v rádiu Svobodná Evropa natočila a v exilu vydala jednu LP desku Láska) a hraje v malých putykách i velkých open air festivalech. Po náhlém Magorově úmrtí se na čas stahuje do ústraní a až v nedávné době nachází podobnou uměleckou inspiraci ve známém herci a hudebníkovi Oldřichu Kaiserovi, s jehož pomocí se vrací na podia a vytváří podobně nerozlučnou dvojici plnou koncertnich prekvapeni, jako kdysi s Jirousem.

Místo konání akce: Štěrbova vila na Přehradě Les Království, Přehrada Les Království/Štěrbova vila č.p. 260, Bílá Třemešná
Vstupenky: http://www.prehradaleskralovstvi.cz/
Datum začátku akce: 21. Července 2017 19:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.4447N 15.7412E

Případné změny si prověřte na webu akce OLDŘICH KAISER & DÁŠA VOKATÁ

Jméno organizátora: Štěrbova vila na Přehradě Les Království
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Tros Discotequos
Masarykovo divadlo, Jičín
MUZIKÁLY NARUBY
Zámek Hrádek u Nechanic, Hrádek
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum ALDIS , Hradec Králové