Opatovská túra se psy II.

Akce Opatov

Opatovská túra se psy II.
Sportovní akce
Opatov, Pardubický kraj, Opatov
Další akce ve městě Opatov

Opatovská túra se psy II.

Opatovská túra se psy

Zveme vás na první túru s pejsky v roce 2017.

Trasa na do 15 km. (upřesníme později)
Startovné: 50 ,- Kč za tým (psovod + pes (psi)
Start: z fotbalového hřiště v Opatově u Svitav

Protáhněte se a vemte pejska na výlet, navíc si ještě můžete zasoutěžit o ceny.

Prezentace: 8,30
Start: 8,45 (vždy po 1 minutě)

Vyhlášení proběhne po tom, co do cíle dorazí nejméně 80% závodníků.

Přihlásit se můžete vyplněním formuláře na:
https://goo.gl/forms/6NLLHPXxkb69pCVL2

Štěstí přeje odvážným, proto i v nepřízni počasí vyrážíme!!!

Drobné občersvení a čaj bude na místě zajištěno.

Obecné propozice pro túry se psy:,

Túry jsou konané v duchu dogtrekkingu, především s ohledem na pravidlo, že pes je celou dobu připoutaný k psovodovi (vodítkem a postrojem) – porušení tohoto pravidla je důvodem k diskvalifikaci. Oproti oficiálnímu dogtrekkingu se túry liší v překonávané vzdálenosti. Připravujeme trasy v rozmezí přibližně 10 – 25 km.

Vzhledem k bezpečnosti při akci, žádáme také ty, kteří se budou chtít túry účastnit mimo soutěž, aby během túry neměli své psy na volno. (Chcete-li, aby si spolu pejskové pohráli, vzájemně se na tom domluvíte, prosím informujte se u organizátora, kde je možné pejsky pustit společně na volno – vždy mimo trasu a pouze v případě, že jsou vaši pejskové ovladatelní). Děkujeme za pochopení!

Účastník se absolvuje túru na vlastní nebezpečí a dobrovolně, zodpovídá za své chování i chování svého psa. Pes musí být zdravý, v dobré kondici, s platným očkováním (kontrolujeme při prezenci). Psovod dodržuje základní hygienické a bezpečností zásady (uklízet exkrementy po psu apod., v městských částech trasy dodržuje bezpečnost spojenou se silničním provozem).

Chůze i běh je člověku přirozený pohyb. Není v naší moci uhlídat, kdo jde a kdo běží. Berte prosím v potaz, že i běžci se mohou například ztratit nebo chtějí jednoduše umístění na prvních příčkách. Takže každý dle svého.

Na ocenění má právo každý přihlášený účastník, který dorazí do cíle, a to účastnickým balíčkem (většinou balíček pamlsků pro pejska, slevový kupón, atp.). Hlavní cenu a medaili získávají 3 účastníci s nejrychlejším časem a potvrzením všech kontrolních bodů (zaznačeno do kartičky závodníka) a ceny získávají také další 3 účastníci, kteří se se svým časem a splněnými podmínkami umístí na 4. – 6. pozici.

V případě, že závodník doběhne, avšak nebude mít zaznačené kontrolní body, může se pro označení kontrolních bodů vrátit.

Tým může mít i další lidský doprovod, cenu, medaili a diplom v případě umístění se na prvních příčkách získává pouze registrovaný tým (jeden psovod + pes nebo více psů).

Přihlašování na akce funguje přes elektronický odkaz vedení přímo u pozvánky na akci nebo přes email kppt@email.cz nebo telefonicky na tel. 728128092 (Michaela Cichá). Účastnit se mohou i týmy, které nejsou předem přihlášené. Přihlášky slouží jako orientační ukazatel počtu účastníků a k doplnění prezenčních údajů (šetří to čas při prezenci).

Klub pejskařů pozitivního tréninku, z. s. si vyhrazuje právo měnit termín, případně zrušit akci.

Doporučená výbava: Pevná obuv, sportovní oblečení, voda pro psa, dobrá nálada, mobil, potvrzení o platném očkování.

Místo konání akce: Opatov, Pardubický kraj, Opatov
Datum začátku akce: 25. Března 2017 08:30
Datum ukončení akce: 25. Března 2017 11:30
Pravděpodobné souřadnice: 49.8333N 16.5E

Případné změny si prověřte na webu akce Opatovská túra se psy II.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Skutečská sedmička
Areál městských sportovišť, Skuteč
Olympijský běh
Valašské Klobouky
Čarodějnický běh
hřiště pod kostelem, Úvaly