OPEN AIR DFXŠ 2021

Akce Liberec

OPEN AIR DFXŠ 2021
Divadlo, Jiné akce
Další akce ve městě Liberec

OPEN AIR DFXŠ

Divadlo OPEN AIR, DFXŠ hraje venku! Své oblíbené divadlo tak můžete vidět na zámku Svijany, hradu Grabštejn, zámku Lemberk a v zahradě Lidových sadů Liberec.

Náš činoherní, baletní i operní soubor už se nemůže dočkat diváků. Představení ze známého i nového repertoáru vám nabídneme v rámci akce DIVADLO OPEN air, která proběhne hned na několika významných regionálních místech během června až srpna.

V kouzelné scenérii renesančního zámku Svijany odehraje pod hvězdami činohra DFXŠ hned dvakrát oblíbenou Shakespearovu komedii Mnoho povyku pro nic. Diváci ji uvidí ve dnech 29. a 30. června. Hrad Grabštejn bude tradičně hostit operu. Ve dnech 5. a 6. července zde nejen fanoušci tohoto žánru zhlédnou Operní večer, složený ze známých operních výstupů a slavných sborů v netradičním prostředí s romantickou atmosférou. Baletní soubor DFXŠ zavítá na zahradu Lidových sadů Liberec a rozjede to zde v rytmu jazzu – večer 4. července bude patřit taneční komedii Sluha dvou pánů. V srpnu se pak činohra DFXŠ vypraví ještě na zámek Lemberk. V blízkosti perly raně barokní architektury odehraje 12. srpna novinku z repertoáru s názvem Semafor. Revuální kabaret plný písní je poctou divadlu Semafor, chybět nebude živá kapela a herci předvedou nejen svůj herecký, ale i hudební a taneční talent. Hlediště se dále jistě rozesměje u Molièrovy komedie Škola žen, která libereckému souboru vynesla hlavní cenu na Grandfestivalu smíchu v roce 2015. Na Lemberku komedii uvidíte 14. srpna.

Vstupenky na DIVADLO OPEN air jsou v prodeji od 19. dubna 2021 na webu DFXŠ a na portálu e-vstupenka. Výhodné vstupné nabízíme pro rodiny s dětmi. Děti do 18 let mají vstup za polovinu.

V prodeji jsou také zvýhodněné permanentky, s jejichž koupí dlouho neváhejte, dostupné budou pouze do 31. 5. 2021. Vyberte si z nabídky zde - https://www.saldovo-divadlo.cz/predplatne/r/6/skupiny. Nákupem permanentek v předprodeji ušetříte až 35% oproti nákupu vstupenek na místě. Garantované budete mít místo v hledišti a také vrácení peněz v případě zrušení akce.

Program OPEN AIR DFXŠ:
29. a 30. června od 20.30 hodin - Mnoho povyku pro nic (zámek Svijany) 4. července od 21.00 hodin – Sluha dvou pánů ( Lidové sady) 5. a 6. července od 19.00 hodin – Operní večer (hrad Grabštejn) 12. srpna od 20.00 hodin – Semafor (zámek Lemberk) 14. srpna od 20.00 hodin – Škola žen (zámek Lemberk)

29. 6. 2021 - 14. 8. 2021 

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub
Dívčí válka | Světlá pod Ještědem
Kampelička, Rozstání 1, Světlá pod Ještědem, 46343, Světlá pod Ještědem
Dívčí válka | Modřišice
Kulturní dům Podháj, Modřišice
Dívčí válka | Všelibice
Kulturní dům Všelibice, Všelibice
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín