Open Door Hospital fest 2017

Akce Benešov

Open Door Hospital fest 2017
Festivaly, Koncerty
Další akce ve městě Benešov

Open Door Hospital fest 2017

Benefiční festival Open Dor Hospital fest, který pořádá Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, začíná být již tradiční akcí.

Letošní 4. ročník se uskuteční v sobotu 26. srpna 2017 od 11:00, pozor tentokrát ne v reálu nemocnice, ale v prostorách Nové Myslivny na Konopišti. Výtěžek s festivalu poputuje na benešovskou porodnici.

Na pódiu se vystřídá celkem 8 kapel z Benešova a okolí: Poprask, Rucenohy, Lady Praga, Rock Tom, Vesper, Zelenina, Ultima a ATD.

Bohatý bude i doprovodný program pro malé i velké. Těšit se můžete na benešovské mažoretky Wild Cats a Benešovská koťata, Dětské centrum Krokodýl, orientální tanečnice, karate Sanchin Dojo, Doktora Klauna či expozici Vojenského technického muzea Lešany. Děti si budou moci vyrobit něco na památku v kreativní dílničce Domu dětí a mládeže, zaskákat si na trampolíně, povozit na kolotoči, zahrát stolní tenis, nebo si nechat namalovat něco hezkého na obličej. Malování si užijí i dámy a slečny, pro které bude připraven stánek nezávislých kosmetických poradkyň Mary Kay. Ten, kdo se bude chtít něco dozvědět o tom, jak pečovat o své zuby také nepřijde zkrátka, díky specialistům na dentální hygienu. Velkým lákadlem nejenom pro děti, ale určitě i dospělé, bude stanoviště organizace Rebel Legion - Lion Base, která je součástí mezinárodní Star Wars kostýmové organizace, propaguje Star Wars fandom a zároveň se věnuje charitativní činnosti a dobročinnosti.

Občerstvení bude zajištěno díky restauraci Nová Myslivna.

VSTUPNÉ na festival je jako vždy ZDARMA.

Benešovskou porodnici můžete na festivalu podpořit dobrovolným příspěvkem v minimální hodnotě 50 Kč, za který získáte originální festivalový odznáček.

Místo konání akce: Nová Myslivna Konopiště, Konopiste 22, Benešov
Datum začátku akce: 26. Srpna 2017 11:00
Datum ukončení akce: 26. Srpna 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.7836N 14.6574E

Případné změny si prověřte na webu akce Open Door Hospital fest 2017

Jméno organizátora: Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce