Pavel Šporcl a Gypsy Way Ensemble

Akce Jilemnice

Pavel Šporcl a Gypsy Way Ensemble
Koncerty
Další akce ve městě Jilemnice

Zveme vás na koncert GIPSY FIRE, nejúspěšnější a nejžádanější projekt Pavla Šporcla s cikánskou cimbálovou kapelou GIPSY WAY ENSEMBLE.

Program Gipsy Fire navazuje na stejnojmennou desku, kterou v roce 2014 vydalo hudební vydavatelství Supraphon. Je pokračováním velmi zdařilého Gipsy Way - prvního programu Pavla Šporcla s cikánskou tématikou. Spojuje velké mistrovství s temperamentem a cikánskou vroucí krví. Na rozdíl od prvotiny Gipsy Way, nový projekt výrazněji sází na nevšední technickou vybavenost a osobitost primáše Pavla Šporcla. Ten se v programu představuje také jako autor hudby, mj. i titulní skladby Gipsy Fire.
S cikánskou cimbálovou kapelou Pavel Šporcl odehrál víc než 250 koncertů v nejrůznějších zemích světa včetně Číny, provedl úspěšná turné, v rámci nichž třikrát zcela vyprodal legendární pražskou Lucernu: v roce 2009 - Gipsy Way, v roce 2011 Gipsy Way Orchestral, v roce 2014 Gipsy Fire. Z koncertu Gipsy Fire - konaného v Lucerně - byl Českou televizí pořízen a odvysílán záznam v květnu 2015. CD Gipsy Way z roku 2008 i CD Gipsy Fire z roku 2015 byla za prodej oceněna Platinovou deskou Supraphonu.      

Předprodej vstupenek od pondělí 5.11.2018 v Informačním centru Jilemnice.          

od 19:00 hod

Vstupné: 390,- Kč

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Volupsije: 55 let
Eurocentrum, Jablonec nad Nisou
Koncert filmové hudby
Eurocentrum, Jablonec nad Nisou
UDG + special guest: Pekař
Lucerna Music Bar, Praha