Peklofest IX

Akce Týn nad Vltavou

Peklofest IX
Festivaly
Další akce ve městě Týn nad Vltavou

Peklofest IX

Po úspěšné akci v dubnu to tentokrát odpálíme opravdu zostra. V Týně je po tvrdé muzice rozhodně poptávka, ale nabídka se zde vyskytuje pouze nárazově. Obnovený Peklofest je tou hlavní. Zde se potkávají ty nejtvrdší kapely, které nikde jinde ve městě nenajdete. Z Hlinek se stěhujeme na prostornější místo s lepším zvukem.
Podrobnosti se budete postupně dozvídat.

Potvrzené kapely:
Rabies: 20 let na scéně té největší zběsilosti. I přesto, že se jedná o místní kapelu, vystupuje všude možně v Evropě, jen v Týně ne. To se prostě muselo napravit. Pro Peklofest jasná volba.
www.bandzone.cz/rabiesvzteklina

A5: druhá vltavotýnská stálice. Tato thrash/metalcore úderka se v příštím roce chystá na nové album, takže se můžem těšit na nový náboj v jejich Peklosetu.
www.bandzone.cz/a5

V.A.R.: tuto legendu českého a dokonce i československého metalu netřeba moc představovat. Na jejich posledním koncertě v Týně to vypadalo, že je nepustíte s pódia snad nikdy. V.A.R. přijede z Liberce a jejich severním větrem ošlehaný thrash vás dostane i tentokrát.
www.var-metal.cz

Karbon: nezdá se to ale tahle kapela hraje už cca 3roky. Chystá se proto aktualizovat svou tvorbu v podobě demo nahrávky, aby jejich metal neznali jenom znalci navštěvující živou hudbu.

Místo konání akce: Restaurace ZLATÁ LODˇ, náměstí Míru 251, Týn nad Vltavou
Datum začátku akce: 21. Října 2017 19:00
Datum ukončení akce: 22. Října 2017 02:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2229N 14.4203E

Případné změny si prověřte na webu akce Peklofest IX

Jméno organizátora: Z.S.Activ
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce