Pinktober 2017 - Jana Kirschner live!

Akce Praha

Pinktober 2017 - Jana Kirschner live!
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Pinktober 2017 - Jana Kirschner live!

Poslední akce projektu Pinktober 2017!

Spolupráce mezi Hard Rock Cafe Praha a pacientskou organizací Mamma HELP, pokračuje i tento rok. Aktuální projekt organizace Mamma HELP se jmenuje "Říct to dětem" a jeho cílem je usnadnit onkologickým pacientkám, matkám zejména mladších dětí i jejich partnerům, komunikaci s dětmi, především v období po sdělení diagnózy, ale i v průběhu vážné nemoci matky. My jsme se tento projekt rozhodli podpořit, protože věříme, že hudba pomáhá!

Pinktober 2017 vyvrcholí v úterý 31. října koncertem slovenské zpěvačky Jany Kirschner. Kirschner, kterou fanoušci milují třeba pro její hity jako Bude mi lehká zem nebo Pokoj v duši, o sobě naposledy dala vědět dvoudílným hudebním projektem Moruša. Jeho první část, album Moruša Biela, se brzy po vydání stalo multiplatinovým a Kirschner za něj získala několik prestižních ocenění. O rok později vychází Moruša Čierna, která se stává Albem roku v Rádiohlavách.

Zpěvačka v Praze vystoupí v sestavě s kytarou, basou, bicími a akordeonem, návštěvníky tak čeká ojedinělý hudební zážitek s touto výjimečnou interpretkou.

Vstupné na koncert bude 250 Kč. Výtěžek z akce bude věnován Mamma HELP.

VSTUPENKY: https://www.ticketlive.cz/cs/event/jana-kirschner-praha

Pro více informací volejte +420-224-229-529.

Přijďte si s námi užít poslední akci letošního Pinktoberu a zároveň pomoci dobré věci!

--------------------------------------------------------------------------------

Last event of Pinktober 2017!

The cooperation between Hard Rock Cafe Prague and Mamma HELP, the Association of Breast Cancer Patients, continues this year. The current Mamma Help's project "Říct to dětem" aims to make it easier for the oncological patients – mainly to communicate with children at the time mothers are diagnosed with cancer, but also during the course of the disease. We decided to support the project because we believe that music can help!

Pinktober 2017 is going to culminate on Tuesday the 31st of October with a concert of Slovak signer Jana Kirschner. Last project of Kirschner, who is loved by the fans for example for her hits such as Bude mi lehká zem or Pokoj v duši, was a two part music project Moruša. The first part of the project, album Moruša Biela, became multi-platinum soon after its release and Kirschner was awarded by several prestigious awards for the album. One year later Moruša Čierna, which became The Album of The Year in Radio_Head Awards, was released.

The singer is going to perform with guitar, bass, drums and accordion in Prague. The visitors can expect an unique musical experience with this extraordinary interpreter.

The entrance fee will be 250 CZK. All funds will go to the Mamma HELP organization.

TICKETS: https://www.ticketlive.cz/cs/event/jana-kirschner-praha

For more information you can call: +420-224-229-529.

Come enjoy the last event of this year’s Pinktober with us!

Místo konání akce: Hard Rock Cafe Praha, Malé náměstí 3, Praha
Vstupenky: https://www.ticketlive.cz/cs/event/jana-kirschner-praha
Datum začátku akce: 31. Října 2017 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0867N 14.4193E

Případné změny si prověřte na webu akce Pinktober 2017 - Jana Kirschner live!

Jméno organizátora: Hard Rock Cafe Praha
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
DROPKICK MURPHYS
Lucerna - Velký sál, Praha
Mig 21
Lucerna Music Bar, Praha
ANNA K
Forum Karlín, Praha
FREDDIE - CONCERT SHOW 26.05.2024
Divadlo Radka Brzobohatého, Praha