Planetrox 2017 CZ/SK

Akce Hradec Králové

Planetrox 2017 CZ/SK
Festivaly, Koncerty
Rock for People, Hradec Králové, Hradec Králové
Další akce ve městě Hradec Králové

Planetrox 2017 CZ/SK

Co je vlastně PLANETROX?
PLANETROX je mezinárodní hudební soutěž, která si klade za cíl objevovat nově vycházející, nadějné kapely a představovat je širokému mezinárodnímu publiku. Letos se soutěž chystá pozvat alternativní kapely z 10ti zemí světa ,které se budou moci zaregistrovat a dostanou tak šanci si v září zahrát na jednom s největších kanadských festivalů Envol et Macadam v Quebecu!

V České Republice se jedná už o 6. ročník a letos poprvé ve spolupráci s festivalem ROCK FOR PEOPLE , kde proběhne letošní finále kapel. Takže hraní na samotném finále bude pro kapela obrovská šance se ukázat na festivale kde by se pravděpodobně jen tak nedostaly.

Projekt Planetrox je iniciativou festivalu Envol et Macadam ve spolupráci s městem Quebec a kanadským ministerstvem kultury. Jeho druhý ročník zahrnuje Kanadu, Spojené státy americké, Francii, Belgii, Velkou Británii, Německo, Norsko, Irsko, Itálii, Českou republiku, Japonsko, Čínu, Malajsii, Indonésii a Jižní Koreu.

Díky projektům Envol et Macadam mají místní i zahraniční kapely možnost zúčastnit se události, která ročně přiláká nejen více než 20 tisíc fanoušků, ale i mnoho profesionálů z hudebního průmyslu. Bad Religion, Mastodon, Sum 41, Pennywise, Karkwa, The Sounds, Metric, Malajube, Reakwon, Bloc Party, Hatebreed, IAM, The Exploited nebo například As I Lay Dying jsou jen někteří z mnoha známých interpretů, kteří již na festivalu zahráli.

Co pro to udělat? Zaregistrujte svoji kapelu na www.planetrox.ca a pošlete nám ten nejlepší song (pouze vlastní skladby). Pokud budete vybráni do semifinále, pošlete nám video k nahrávce a nechte obecenstvo, ať pro vás hlasuje! Kapely se mohou registrovat online od až 5. května.

Pokud se potřebujete na něco zeptat nebo si nejste ničím jisti napište na stanleystar(at)seznam.cz nebo zavolejte +420 777 063 237

Místo konání akce: Rock for People, Hradec Králové, Jana Černého, Hradec Králové
Datum začátku akce: 3. Července 2017 12:00
Datum ukončení akce: 3. Července 2017 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.2474N 15.8364E

Případné změny si prověřte na webu akce Planetrox 2017 CZ/SK

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum ALDIS , Hradec Králové
THE BACKBEAT BEATLES (UK)
Petrof Gallery, Hradec Králové
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum ALDIS , Hradec Králové
Mňága a Žďorp
UFFO - Společenské centrum, Trutnov