Ples studentů UHK 2017

Akce Hradec Králové

Ples studentů UHK 2017
Taneční zábavy a plesy
Kongresové, výstavní a společenské centrum Aldis, Hradec Králové
Další akce ve městě Hradec Králové

Ples studentů UHK 2017

TÉMA PLESU
Letošní ročník tradičního Plesu studentů UHK bude jako z říše za zrcadlem. Tématem je totiž Alenka v říši divů. Nezapomeňte proto na masky a kostýmy - ten nejoriginálnější oceníme dvěma volnými vstupenkami na příští ples. Pro čtyři další pak máme připraveny hodnotné ceny.

VSTUPENKY
Vstupenky nelze dopředu rezervovat! K jejich zakoupení prosím osobně navštivte Centrum služeb UHK (budova A - Objekt společné výuky). Připraveny pro vás budou od 23. 1. 2017.
Ceny vstupenek: 250,- na stání a 270,- na sezení do velkého sálu.
V případě jakýchkoli dotazů na vstupenky kontaktujte prosím pořadatele plesu Jakuba Nováka (novak@cernahora.cz / 608 153 996).

Otevírací hodiny Centra služeb UHK:

Do 5. 2. 2017 je zkouškové období, proto je otevírací doba Centra Po - Pá 8:00 - 12:00 a 13:00-17:00, o víkendu zavřeno.

Od 6. 2. 2016 již platí tato otevírací doba:

Po - Pá 7.30 - 12.00 a 13.00 - 18.00 hod.
So - 8.00 - 14.00 hod.
Ne - zavřeno

PROGRAM
Celým večerem vás v HLAVNÍM SÁLE bude tradičně provázet LUCKY BAND. Oblíbená hradecká kapela má ve svém repertoáru kromě klasických plesových písní také mnoho přezpívaných hitů. Těšit se tak můžete na polku, valčík, ale třeba i Toma Jonese nebo Bruna Marse. Více na: http://bit.ly/2ioEbuy.

Ples UHK je proslulý svou multižánrovostí. Kromě klasiky tak můžete okusit rytmy ROCKOVÉHO SÁLU. Tam na vás čeká nejdříve další hradecká legenda, kapela Memphis. Tato pop-rocková kapela je již stálicí našeho plesu, kde vždy patřila k tomu nejlepšímu. Skupina vedená charismatickým zpěvákem Honzou Říčařem určitě zahraje i hity jako Sunshine (http://bit.ly/2ihfWjC) či Give Me More (http://bit.ly/2jbHndA), které znáte z rádia a na Youtube mají několik set tisíc zhlédnutí.

Zřejmě největší hvězdou letošního Plesu UHK a druhým vystupujícím v ROCKOVÉM SÁLE bude Thom Artway. Rodák z Valašska zaujme na prvních poslech svým nezaměnitelným folkovým hlasem. Na české hudební scéně působí teprve od roku 2013, ale i za tak krátkou dobu už oslovil posluchače několika hity. Tím nejznámějším je bezesporu I Have No Inspiration (http://bit.ly/1cSSYrT), který Thomovi přinesl mnoho ocenění. V září 2016 vydal svou první studiovou desku Hedgehog, se kterou nyní koncertuje po celé ČR.

Poslední skupinou v ROCKOVÉM SÁLE bude Prague Conspiracy. Pražská čistě rocková kapela je charakteristická svým energickým projevem, díky kterému jsou jejich koncerty jedna velká show. Připočtěte půvabnou zpěvačku Anetu a už víte, že si tuhle pecku nemůžete nechat ujít. Představu o tom, co vás čeká, si můžete udělat například zde: http://bit.ly/2jbXBDP.

Příznivci klidnější hudby by neměli zmeškat návštěvu LABSKÉHO SÁLU. Tam na vás nejdříve čeká Smyčcové kvarteto Univezity Hradec Králové. Repertoár tohoto komorního uskupení bude pro potřeby našeho plesu sestaven z úprav filmové a populární hudby. Kvarteto neustále přidává nové skladby, inspirované přáním posluchačů. Představuje tak nejlepší reprezentaci naší univerzity.

Druhým vystupujícím v LABSKÉM SÁLE bude Cirkus Blues. Chrudimská kapela však ani zdaleka nehraje jen blues. V jejich repertoáru lze najít písně všech možných temp, rytmů i tónin. Ukázky jejich chytlavých textů a pohodové hudby si můžete poslechnout zde: http://bit.ly/2ikNmZG.

Naprostá lahůdka na vás v LABSKÉM SÁLE čeká na závěr dne. Naše pozvání totiž přijala kapela Timudej. Černošicko-balkánské uskupení se pohybuje na rozhraní více hudebních stylů počínaje balkánskými rytmy, sambou, přes elektroswing či přímočarý pop, až po elektronické beaty. Jejich vystoupení jsou vždy plná energie a lze je charakterizovat jako jednu velkou párty. Nejznámějším songem je zřejmě Banánová šťáva (šťáva z banánů) (http://bit.ly/2j5t48i).

SPECIÁLNÍMI HOSTY večera budou vokální soubor Gentlemen Singers (http://bit.ly/2jJgYF7) a Taneční skupina T-BASS (http://bit.ly/2jBcqMY).

K plesu UHK neodmyslitelně patří i elektronická hudba. Za tímto účelem nabízíme DISCO STAGE, na které vám bude od 21:00 až do konce hrát DJ LAAW.

AFTERPARTY
Hledáte zábavu i po konci plesu? Vyrazte na oficiální after party do Club La Fabrique. Je pro vás připraven odvoz zdarma ve 4 různých časech, vstup zdarma s páskem z plesu a drink večera za speciální cenu (BACARDI Oakheart + coke za 50,- Kč (běžně 70,-))

PARTNEŘI & SPONZOŘI PLESU
Poděkování za sponzorské dary a veškerou podporu při pořádání Plesu studentů UHK 2017 patří Univerzitě Hradec Králové, České spořitelně, Bio Central, Radiu Černá Hora a venkovní sauně a kulturní osvěžovně Nuuk.

Místo konání akce: Kongresové, výstavní a společenské centrum Aldis, Eliščino nábřeží 375, Hradec Králové
Datum začátku akce: 22. Února 2017 19:30
Datum ukončení akce: 23. Února 2017 02:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.2156N 15.8293E

Případné změny si prověřte na webu akce Ples studentů UHK 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha