PODZIMNÍ NIGHT SHOPPING VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

PODZIMNÍ NIGHT SHOPPING VE ZLATÉM JABLKU
Jiné akce, Setkání a srazy, Zábava, párty
Další akce ve městě Zlín

Příznivci zábavy a výhodného nakupování se opět mohou těšit na pravidelný podzimní Night shopping ve Zlatém jablku. Ten se letos koná v pátek 19. října od 19 do 23 hodin. Skutečně nabitý program zahrnuje módní show, dechberoucí akrobatické výkony, hudební vystoupení a samozřejmě výrazné slevy v prodejnách obchodního centra. Večerem provede oblíbený moderátor Miroslav Šimůnek.

Ten opravdový podzim začíná v obchodním a zábavním centru Zlaté jablko ve Zlíně v pátek 19. října v 19 hodin. To zde totiž vypukne populární Night shopping, který spojuje originální zábavný program a výhodné slevy a je tak příležitostí obměnit šatník nebo začít s nákupy prvních vánočních dárků. 

Program s názvem Art of Show uvede herec a moderátor TopStar Magazínu Miroslav Šimůnek a zahájí jej moderní malíř Malej Dejv, finalista soutěže Česko Slovensko má talent. Ten ve svém vystoupení na místě vytvoří obraz za pomocí třpytek. Následovat bude módní show v čele s modelkou a moderátorkou Nikol Moravcovou, která předvede aktuální módní trendy a inspiraci k podzimním nákupům.

 O hudební zážitek se postará svérázná kapela Circus Problem se svou nezaměnitelnou energetickou show. Návštěvníci se pak mohou těšit hned na dvě dechberoucí akrobatická vystoupení. Nad hlavami návštěvníků se budou vznášet akrobati na stuhách a svou odvahu ukáží také akrobati s originální Slackshow ve vzduchu obchodního centra.

 V průběhu dne i večera se budou po obchodním centru pohybovat chůdaři, chybět nebudou ani netradiční dekorace, stylové občerstvení a welcom drink. Night shopping končí ve 23 hodin.

 

Více na www.zlatejablko.cz

Jméno organizátora: Zlaté jablko
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
MAXIM GALKIN
Hotel Thermal, Karlovy Vary
MAXIM GALKIN
Obecní dům, Praha
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek