Pojďte jezdit jako dámy opět mezinárodně

Akce Terezín

Pojďte jezdit jako dámy opět mezinárodně
Přednášky a kurzy
Jízdárna Terezín, Terezín
Další akce ve městě Terezín

Pojďte jezdit jako dámy opět mezinárodně

Čtvrtý seminář, vedený Bettinou Keil, předsedkyní německé společnosti Reiten im Damensattel, rozhodčí a trenérkou jízdy v dámském sedle s dlouholetou praxí, bude opět složen ze dvou částí, teoretické a individuálních lekcí.
Maximální počet účastnic s vlastním či školním koněm je osm. Počet posluchaček není omezen. Ve vyjímečných případech je možnost zapůjčení školního koně. Lekce probíhají v německém nebo anglickém jazyce a budou překládány pro přihlížející diváky.
Seminář i lekce budou probíhat v jezdecké hale v Terezíně, která nabízí perfektní zázemí pro jezdkyně i diváky vč. profesionálního ozvučení. Ustájení koní a ubytování je v těsné blízkosti haly, stravování zajištěno formou plné penze v místních restauračních zařízeních.
Ceny semináře jsou stanoveny takto:
*Víkendový seminář s vlastním koněm 5200,- Kč, v ceně jsou zahrnuty lekce s Bettinou (2x 30 min/den), nájem haly, tlumočnice, ustájení koně a ubytování dámy od pátku do neděle. Boxy vybavené slámou a senem.
*Víkendový seminář se školním koněm 4000,- Kč, v ceně jsou zahrnuty lekce s Bettinou (2x 30 min/den), nájem haly, tlumočnice, ubytování dámy od pátku do neděle.
*Víkendový seminář pro dámy bez koně 1600,- Kč, vč. ubytování od pátku do neděle
*Jednodenní seminář (školní/ vlastní kůň) 2000,- Kč, v ceně jsou zahrnuty lekce s Bettinou (2x30 min/den), nájem haly, tlumočnice, stání pro koně
*Sobotní seminář pro dámy bez koně (vstup na lekce) 500,- Kč
*Sobotní seminář pro dámy bez koně (lekce + teorie) 800,- Kč
*Nedělní seminář pro dámy bez koně (vstup na lekce) 500,- Kč
Přihlášky s informací o stupni pokročilosti jezdkyně a koně zasílejte na email seminarbettina@seznam.cz nejpozději do 14.2.2017 společně s účastnickým poplatkem ve výši 2000,- Kč (účastnice s koněm) nebo 500,- Kč (účastnice bez koně) na účet spolku Dámy v sedle, vedený u FIO Banky: 2400600346/2010
Pro všechny dámy platí stejný systém jako při minulých soustředěních. Přihláška je registrována a místo rezervované po přijetí poplatku. Přijetí platby bude potvrzeno na váš email společně s podrobnostmi k organizaci příjezdu do Terezína. Těšíme se na vás, vaše Dámy v sedle :-)

Místo konání akce: Jízdárna Terezín, 5.května 260, Terezín
Datum začátku akce: 31. Března 2017 18:00
Datum ukončení akce: 2. Dubna 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.5098N 14.1522E

Případné změny si prověřte na webu akce Pojďte jezdit jako dámy opět mezinárodně

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Elementálové, duchové přírody
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Karma
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Filozofie pro život
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
ReFashanda 2024
Černá louka, Ostrava