Pojďte s námi uklidit Česko 2018

Akce Železný Brod

Pojďte s námi uklidit Česko 2018
Akce pro děti, Jiné akce
Web organizátora:
www.zeleznybrod.cz
Další akce ve městě Železný Brod

Pojďte s námi uklidit Česko 2018

V letošním roce se již popáté uskuteční celorepubliková dobrovolnická úklidová akce s názvem „Ukliďme svět, ukliďme Česko“. Jejím cílem je uklidit nelegálně vzniklé černé skládky a nepořádek. Naše město se do této akce zapojí již čtvrtým rokem. V loňském roce přišlo pomoci 157 lidí a celkem uklidili úctyhodných 12,2 tun odpadu z toho několik stovek pneumatik. Pro srovnání: v roce 2015 se zapojilo 55 dobrovolníků a uklidili 8,8 tun odpadu a v roce 2016 se zapojila téměř stovka dobrovolníků, kteří uklidili 5,7 tun odpadu. Těší nás rozrůstající se skupina dobrovolníků a věříme, že
se znovu sejdeme v hojném počtu ke zlepšení našeho životního prostředí.

Úklid bude probíhat na území města Železný Brod a v jeho okolí v sobotu 7. dubna od 9.30 hodin. Sejdeme se v budově „B“ MěÚ (1. patro), kde dobrovolníci obdrží pytle na odpad a ochranné rukavice. Svoz odpadu do sběrného dvora bude zajišťovat Město Železný Brod.

V případě, že se rozhodnete zapojit do úklidové akce samostatně, sdělte nám prosím lokalitu, kterou budete chtít uklidit, a my sjednáme svoz odpadu. Pokud naleznete ve svém okolí černou skládku, nahlaste ji prostřednictvím aplikace www.ZmapujTo.cz do systému nebo ji nahlaste přímo na MěÚ, odbor životního prostředí.

Kontakt:
Dobrovolníci se mohou hlásit na MěÚ, odbor životního prostředí u Bc. Vítězslava Prchala, tel.: 483 333 984, e-mail: v.prchal@zelbrod.cz, kde obdrží doplňující informace.

Více také na www.uklidmecesko.cz

Těšíme se na Vaši účast!!!

Místo konání akce: Město Železný Brod, náměstí 3. května 1, Železný Brod
Datum začátku akce: 7. Dubna 2018 09:30
Datum ukončení akce: 7. Dubna 2018 17:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.6426N 15.2542E

Případné změny si prověřte na webu akce Pojďte s námi uklidit Česko 2018

Jméno organizátora: Město Železný Brod
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce