Posedlost (Obsession)

Akce Praha

Posedlost (Obsession)
Divadlo, kino
Kino Aero, Praha
Další akce ve městě Praha

Posedlost (Obsession)

Jude Law se představí v režii Iva van Hoveho v jevištní verzi klasického italského filmu Luchina Viscontiho na motivy románu Pošťák vždycky zvoní dvakrát.

přímý přenos
anglicky s českými titulky
délka představení: 120 minut (hraje se bez přestávky)

♠ Kino Aero (Praha): http://www.kinoaero.cz/cz/cykly-festivaly/102/Divadlo-v-kine/

Hvězdný Jude Law (Mladý papež, Na dotek, Talentovaný pan Ripley) vévodí očekávané inscenaci Posedlost, přenášené živě z londýnského divadla Barbican, odkud jsme viděli už Hamleta s Benedictem Cumberbatchem. Novou jevištní adaptaci klasického filmu Luchina Viscontiho z roku 1943 na motivy románu Pošťák vždycky zvoní dvakrát režíruje belgický génius Ivo van Hove (Pohled z mostu).

Gino je muž bez domova, sešlý, ovšem magneticky krásný. V jedné restauraci u cesty se seznámí s Giuseppem a jeho ženou Giovannou, k níž pocítí neodolatelnou touhu. Dvojice si začne žhavý románek a začne plánovat vraždu přebytečného manžela. V mrazivém příběhu vášně a zkázy se ovšem společný zločin stane počátkem rozkolu.

Divadelní verzi Posedlosti produkují Barbican Theatre Productions Limited, London a domovská scéna Van Hoveho Toneelgroep Amsterdam. Na vzniku inscenace se podíleli i Holland Festival, David Binder Productions, Wiener Festwochen a Les Théâtres de la Ville de Luxembourg, za podpory nizozemského velvyslanectví v Británii.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Jude Law (The Young Pope, Closer, The Talented Mr. Ripley) stars in the stage production of Obsession, broadcast live from the Barbican Theatre in London. Ivo van Hove (NT Live: A View from the Bridge, Hedda Gabler) directs this new stage adaptation of Luchino Visconti’s 1943 film.

Gino is a drifter, down-at-heel and magnetically handsome. At a road side restaurant he encounters husband and wife, Giuseppe and Giovanna. Irresistibly attracted to each other, Gino and Giovanna begin a fiery affair and plot to murder her husband. But, in this chilling tale of passion and destruction, the crime only serves to tear them apart.

The stage production of Obsession is produced by; co-commissioned by; and supported by the Embassy of the Kingdom of the Netherlands.

Místo konání akce: Kino Aero, Biskupcova 31, Praha
Vstupenky: http://www.kinoaero.cz/cz/cykly-festivaly/102/Divadlo-v-kine/
Datum začátku akce: 11. Května 2017 19:45
Datum ukončení akce: 11. Května 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0904N 14.4719E

Případné změny si prověřte na webu akce Posedlost (Obsession)

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Světlá pod Ještědem
Kampelička, Rozstání 1, Světlá pod Ještědem, 46343, Světlá pod Ještědem
Dívčí válka | Všelibice
Kulturní dům Všelibice, Všelibice
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub
Už ti nikdy nenaletím
Dom kultúry, Prostějov
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov