Poslední prázdninová koupačka a kornout plný sladkostí v Aquapalace Praha

Akce Čestlice

Poslední prázdninová koupačka a kornout plný sladkostí v Aquapalace Praha
Akce pro děti, Sportovní akce, Zábava, párty
Web organizátora:
www.aquapalace.cz
Další akce ve městě Čestlice

Prázdniny se pomalu chýlí ke konci, a to znamená jediné - návrat do školních lavic. Co takhle dětem dopřát báječnou koupačku a zpestřit jim poslední volné dny? Máme pro vás tip! Vyrazte do Aquapalace Praha, který se již během léta proměnil v pořádnou divočinu.

První zářijový víkend bude ve Vodním světě patřit nejmenším, kteří se v pondělí vrací do školy. Hned ve dveřích je uvítají domorodci z džungle, u kterých si vyzvednou svůj první džungleton. Poté si užijí nejrůznější soutěže, za odměnu získají kornout plný sladkostí a utkají se v turnaji s herními konzolemi Nintendo o zajímavé ceny. Vyzkoušet si mohou také šplh po liánách, zkrocení divokého krokodýla přímo ve vodě či napínavý souboj v džungle aréně.

To však není všechno! Malí objevitelé mohou neúnavně pátrat v tajuplném ČEZ Paláci pokladů, dobývat Palác dobrodružství i spokojeně odpočívat v Paláci relaxu. Legraci a napětí zažijí na 12 tobogánech, včetně šíleného adrenalinového trychtýře i tandemové skluzavky, kde se s parťákem utkají o nejrychlejší sjezd. V bazénu s vlnobitím budou mít pocit, jako by se právě koupali v moři. Nechybí ani 450 metrů dlouhá Divoká řeka. Pro klidnější nátury je k dispozici plavecký bazén, vířivky s teplou vodou či dechberoucí Laser show.

Jméno organizátora: Aquapalace Praha
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce