Postel hospoda kostel

Akce Hronov

Postel hospoda kostel
Kultura
Další akce ve městě Hronov

Zbigniew Jan Czendlik (1964), řečený Zibi, je římskokatolický kněz polské národnosti, působící od roku 1992 v České republice a děkan lanškrounský. Czendlik je mediálně známý zejména díky přátelským vztahům s řadou osobností z oblasti kultury, šoubyznysu a sportu. Působí rovněž jako moderátor, např. v Českém rozhlasu má relaci Jak to vidí (od 2015) a v České televizi pořad Uchem jehly (od 2011). V listopadu 2018 vyjde kniha rozhovorů z onoho pořadu, pod názvem “Uchem jehly Zbigniewa Czendlika”. Rád sportuje, dříve hrával fotbal, nyní se věnuje golfu, občas si zahraje tenis nebo lyžuje. Aktivně se podílí na charitativních a sociálních projektech různého typu, za účelem podpory seniorů či dětí s hendikepem. Je patronem psího útulku.

Obsahem talk show POSTEL HOSPODA KOSTEL je vyprávění příběhů z jeho života osobního i jiného…podané humorem jemu vlastním. V průběhu 90-ti minut se tak dotýká mimo jiné problematiky současného světa, s čímž se rád s diváky otevřeně podělí.
V říjnu 2016 vyšla kniha Zbigniewa Czendlika a Markéty Zahradníkové se stejnojmenným názvem Postel hospoda kostel, za níž obdrželi cenu
čtenářů v rámci soutěže Magnesia litera 2017. V dubnu 2018 byla kniha vydána také v polském překladu. Součástí pořadu je autogramiáda této knihy.

od 18:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Světlá pod Ještědem
Kampelička, Rozstání 1, Světlá pod Ještědem, 46343, Světlá pod Ještědem
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
HASIČSKÁ MUZEJNÍ NOC
Prachatické muzeum, Prachatice
G4 Jelen & JFO II
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava