Prago Union - Smrt žije , support: Regie

Akce České Budějovice

Prago Union - Smrt žije , support: Regie
Koncerty, Zábava, párty
Další akce ve městě České Budějovice

Prago Union - Smrt žije , support: Regie

PRAGO UNION v klubu Komiks!

Def aka Kato, DJ Maro

Přesně 15. července se česká hip hopová stálice Prago Union vrací na naše ušmudlané hudební nebe s novým albem Smrt Žije. Ostatně, tři roky po úspěšné, na Anděla i Apollo nominované, Vážné Hudbě už byl nejvyšší čas.
Pokud byste měli obavy z názvu novinky, klidně je zapuďte, Prago nám zcela jistě nepoteměli. “Spíše naopak,” říká frontman kapely Kato: “Smrt Žije je oslava života, takové české Carpe Diem. Smrt Žije, tak proč my ne?!” Tak praví titulní skladba desky, kterou již v úterý před pátečním vydáním nasadí do své Velké Sedmy Rádio 1.
Na 18 písničkové stopáži alba se vystřídají i hosté z českého hip hopového písečku MC Gey a Rest z Ty Nikdy a LA4 z partičky kolem labelu Big Boss. U nástrojů se piochopitelně mihnou i členové Champion Sound, tedy formace, která dělá Prago Union doprovodnou kapelu na většině živých vystoupení a tady ji doplňuje ještě Jirka Vidasov, ktrerý zasedl k piánu, aby vyšperkoval skladby “Varování” a “Normální Lidi”, z nichž první jmenovaná je zároveň i prvním videoklipem z alba “Smrt Žije”, který pro kapelu vytvořil Ovar Maryško se svým týmem.
Videoklip “Varování” si odbude svou premiéru ve stejný den jako album, a to na release párty, která se u té příležitosti koná 15. července v Holešovickém Garage Store. Takže pokud chcete mít novinku Prago Union doma jako první, třeba i podepsanou, to je přesně to místo, kam by měli vaše kroky toho dne mezi 17. a 21. hodinou směřovat.
Vy ostatní, kteří to z nějakého důvodu prošvihnou, však nemusíte truchlit dlouho. Smrt Žije vychází na CD u Strojovna / Warner music a bude k dostání u každého lepšího prodejce muziky na internetu či kamenném obchodě, stejně jako přes web a na koncertech Prago Union, kterých mají do konce léta ještě požehnaně, jak se můžete přesvědčit na www.pragounion.cz.
“Smrt Žije, tak budeš snad i ty, ne?” Svým vlastním životem.

Vstup: 150 Kč (pouze na místě)

www.komiksklub.cz

Místo konání akce: Komiks, Kněžská 12, České Budějovice
Datum začátku akce: 10. Února 2017 21:00
Datum ukončení akce: 11. Února 2017 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 48.9751N 14.4767E

Případné změny si prověřte na webu akce Prago Union - Smrt žije , support: Regie

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
DASHA & Epoque Quartet
Metropol, České Budějovice
Leoš Mareš
Dům kultury Metropol, České Budějovice
HELENA 60 let na scéně
DK metropol, České Budějovice
KÁJA A BAMBULÁČEK - BAMBULKOVÁ SHOW
DK metropol, České Budějovice
CITRON - SÍLA NÁVRATŮ TOUR 2024
KD Vltava, České Budějovice