Prague NIGHT RIDE 2017

Akce Praha

Prague NIGHT RIDE 2017
Auto Moto, Zábava, párty
Další akce ve městě Praha

Prague NIGHT RIDE 2017

Vážení motopřátelé,

jak už bylo předběžně avizováno, letošní tradiční PRAGUE NIGHT RIDE 2017 se koná 15.července. Koncept 2016 se ukázal jako nejlepší a ročník 2017 tedy proběhne podle stejného plánu.
Sraz je ve 21:00h u D1 před Prahou v Čestlicích na parkovišti u OC Albert, někde v blízkosti KFC. Provozovatel už se těší, že si k němu před rozpravou a odjezdem na Prahu zajdete na něco dobrého. Opět prosíme, abyste neparkovali v bezprostřední blízkosti restaurace,ale až o jednu parkovací uličku směrem dozadu dále. Stejně tak prosím berme ohled na to, že v době srazu provoz okolních obchodních center také ještě není ukončen, tak ať nedojde k nějaké nežádoucí konfrontaci s místními nepřáteli motorek :)

Kolem 21:45h se bude konat společná rozprava. Improvizovanou "centrálu" budeme mít také jako loni hned vedle KFC. Na rozpravu nebudeme zvlášť svolávat, tak se prosím dostavte k místu, kde bude mikrofon a "řečnická tribuna" (asi zase vylezu do kufru nějakého přistaveného freelandera :) ). A hned po rozpravě zhruba na desátou večerní vyrazíme směr Praha.

Cílová destinace je opět Bobovka na Proseku (www.bobovadraha.cz, Prosecká 906/34b, 190 00 Praha 9). A protože systém "saigon" je prostě nejlepší, bude realizován i tentokrát. Není dána pevná trasa a nebude zajišťováno vedení celého pelotonu, ale všichni účastníci volí individuální trasu ze startu do cíle, čímž by se měla poctivě zaplnit celá alespoň centrální Praha silnými motocykly. Můžete tedy jezdit sami nebo ve skupinách větších či menších, to už je na vás. Jenom předpokládáme, že si nedáte do navigace trasu start-cíl a nepovalíte to rovnou na Bobovku, ale že si pěkně poctivě projedete nábřeží, Hrad, tunely, Dejvice, na Václaváku nebo kdekoli jinde v centru si dáte delší kochací pauzu, a pak to teprve vezmete na Prosek :)

Personál na Bobovce se už těší, že nám zase připraví něco dobrého na grilu. Ale protože je tam jak známo omezená kapacita na parkování i počet hostů, zvažte prosím, zda budete chtít využít nabídku občerstvení, které tam pro nás bude připravené. Protože se nás tam najednou vyrojí hodně, tak je taky jasné, že se u grilu, stejně tak i u občerstvovacího pultu prostě bude malinko čekat, ale místní obsluha pracuje bleskově a bezchybně, tak to čekání nebude žádná katastrofa.

PNR je, jak víme, lehce kontroverzní akcí, která však pro motorkáře má své kouzlo. Její pravidla jsou daná a všichni by je měli znát předem a přijet s tím, že jsou připraveni je respektovat, aby neznepříjemňovali dojem z ní sobě ani ostatním. Závěrem tedy opět vyzýváme především k dodržování pravidel bezpečnosti silničního provozu a nedoporučujeme provokačky na Václaváku typu vytočenej laďák na plný pecky před policejní hlídkou a podobné legrácky. O tom to asi není. Stejně tak není úplně dobrej nápad, když někdo bude v husté koloně 700 motorek na D1 do Prahy zvedat mašinu na zadní. Případné drobné exhibice prosím proveďte ještě před startem na parkovišti, ale na vlastní triko a dodržujte přitom bezpečnost! Každý je za své chování a případnou provedenou blbost zodpovědný sám.

Díky všem a už se těšíme na početnou účast a ať si to všichni pořádně užijem!

Za BC TOP 5 PLUS
Dave El Presidente
George El Professore

Místo konání akce: Praha, Praha
Datum začátku akce: 15. Července 2017 21:00
Datum ukončení akce: 16. Července 2017 00:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0833N 14.4167E

Případné změny si prověřte na webu akce Prague NIGHT RIDE 2017

Jméno organizátora: Top 5 Plus
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
MAXIM GALKIN
Obecní dům, Praha
PRIDANÉ - SIMONA V LUCERNE
Lucerna - Velký sál, Praha
TECHTLE MECHTLE - DRAG ROYAL SHOW
ROYAL Theatre & Club Chic, Praha
SIMONA V LUCERNE
Lucerna - Velký sál, Praha