Promítání: Kola versus auta

Akce Hradec Králové

Promítání: Kola versus auta
Kino
Další akce ve městě Hradec Králové

Promítání: Kola versus auta

Pozývame Vás na premietanie v rámci platformy Promítej II ty! v priestoroch klubovej komunitnej cyklodielne a kaviarne Bajkazyl.
Pozor, pozor, dátum a čas nie je vybraný len tak náhodne! Pred premietaním dokumentu sa uskutoční cyklojazda "Za Hradec bezpečnější" (udalosť klik tu: https://www.facebook.com/events/145853169449591/) a jej zavŕšením bude práve táto projekcia.
Pár slov o filme:
São Paulo, Los Angeles nebo Toronto jsou známé svou problematickou dopravní politikou. Diktát automobilového průmyslu, leckde nejvýraznějšího zdroje financí pro městské i státní kasy, má fatální dopad na celý městský prostor, plynulý pohyb obyvatel, jejich čas i zdraví. Dokument sleduje, jak se pro řadu jedinců stala východiskem městská cyklistika a jak spolu se zvyšujícím se počtem cyklistů sílí po celém světě občanské iniciativy na jejich podporu. Film se dotkne situace ve městech, kde se kola stala převažujícím dopravním prostředkem (Berlín, Amsterdam či Kodaň). Inspirativní snímek má široký záběr, dává prostor nápaditým komentářům a představuje různé aspekty boje cyklistů o bezpečný pohyb ve městech – s vtipem, nadhledem a za přitažlivého hudebního podkresu.

Dĺžka stopy: 88 min.
Vstup je samozrejeme voľný, pred projekciou bude možnosť osviežiť sa pivom/malinovkou z pivokola alebo výberovou kávou, prípadne sypaným čajom z kafekola.
Tešíme sa na vašu návštevu.

Místo konání akce: Bajkazyl Hradec Králové, Československé armády 216/41, Hradec Králové
Datum začátku akce: 20. Března 2018 20:00
Datum ukončení akce: 20. Března 2018 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.2122N 15.833E

Případné změny si prověřte na webu akce Promítání: Kola versus auta

Jméno organizátora: Bajkazyl Hradec Králové
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Žádná akce.