Psychologie sériových vrahů

Akce Karviná

Psychologie sériových vrahů
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Karviná

Psychologie sériových vrahů

Populární přednášková tour Dr. Andreje Drbohlava - autora knižních bestsellerů o temnotě lidské duše.
Kdo je sériový vrah? Jak myslí? Jak žije? Jaká je jeho životní cesta? Proč v některých lidech zvítězí zlo? Andrej Drbohlav se dlouhodobě věnuje analýze profilu mnohonásobných vrahů a dalším extrémním formám behaviorální patologie a psychopatologie. Jeho přednášky jsou velmi oblíbené díky srozumitelnosti se kterou představuje příčiny vzniku, životní cesty a temné duše psychopatů, násilníků a vrahů na reálných příkladech tuzemské i světové kriminalistiky či z praxe. Lidská duše je rozlehlá, rozmanitá a pestrobarevná krajina, která vytváří jemné, ale i velmi hrubé rozdíly mezi všemi lidmi a činí každého člověka zcela jedinečným. Je to fascinující a stále jen málo probádaný svět. Přijďte na malou chvíli nahlédnout do temných zákoutí zla a klikaté životní cesty vzdorovitých, pokřivených a rozmanitě zneužívaných dětí, které vyrostly ve skutečná monstra. 

Zváni jsou studenti i odborníci z oblasti psychologie, etopedie, sociologie, behaviorální či sociální patologie, psychiatrie či kriminalistiky, stejně tak širší veřejnost se zájmem o stinné stránky lidské psychiky, obtížného dětství, dozrávání a patologie lidské duše. 

Po přednášce proběhne prodej knih "Psychologie sériových vrahů" a "Psychologie masových vrahů" spolu s autogramiádou Andreje Drbohlava.

17:00 hod.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ReFashanda 2024
Černá louka, Ostrava
ReFashanda 2024
Černá louka, Ostrava
Elementálové, duchové přírody
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Filozofie pro život
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha