Queenie

Akce Praha

Queenie
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Queenie

Queenie si zakládají na přesném a autentickém pojetí písní Queen, což dalo vzniknout suverénně nejúspěšnější Queen tribute kapele v České republice a jedné z nejlepších Queen tribute kapel na světě.

Precizní ztvárnění písní legendy světového rocku živě v původních aranžích a tóninách, absolutní technická dokonalost, fyzická podoba a perfekcionismus — to vše Queenie charakterizuje a je důvodem uznání odbornou kritikou i zisku řady ocenění. Ve své kariéře uskutečnili na tisíc koncertů po několika kontinentech, mnohé z nich na kulturně významných místech. Objevují se v televizních pořadech a velmi si považují pozvání pana Petera Freestona na Mercuryho memorial do švýcarského Montreux nebo na oficiální narozeninovou oslavu královny Alžběty II. Svůj obor definují jako koncertní divadlo, jsou žádaným interpretem na kulturních akcích veřejného i soukromého charakteru a několikrát ročně odjíždí na turné do skandinávských a jiných zemí Evropy. 

V jedné z nejvýraznějších a nejnavštěvovanějších pražských scén Queenie poprvé vystoupili 13. dubna 2017, kdy sem zavítali s programem svého jarního evropského turné Forever. Koncert měl veliký ohlas, a tak se kapela v čele s frontmanem Michaelem Kluchem, který se v Divadle Kalich již představil v hlavních rolích muzikálů Rent a Touha, pravidelně vrací.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Leoš Mareš
Kongresové centrum Praha, Praha
FREDDIE - CONCERT SHOW 21.05.2024
Divadlo Radka Brzobohatého, Praha
ANNA K
Forum Karlín, Praha