Racing&Transport Expo

Akce Praha

Racing&Transport Expo
Auto Moto
Web organizátora:
www.racingexpo.cz
Další akce ve městě Praha

Racing&Transport Expo

TRANSPORT EXPO LETOS DOPLNÍ VELETRH RACING EXPO
Ve stejném termínu a na stejném místě jako veletrh TRANSPORT EXPO se bude konat také veletrh RACING EXPO. Ten představí průřez motoristickým sportem v České republice a doplní tak odborně orientovanou akci programem pro širokou veřejnost. Fanoušci motorsportu zde najdou představení mnoha týmů automobilových i motocyklových závodních disciplín a společně s ním také autogramiády, soutěže, závody RC modelů, jízdy na venkovní ploše a další program.
TRANSPORT EXPO - jediný veletrh v ČR zaměřený na užitkové automobily a přepravu osob - Transport Expo. Budou se zde prezentovat výrobci a prodejci dopravní techniky i poskytovatelé služeb, jejichž činnosti souvisejí se silniční dopravou.
Jedná se například o výrobce a dodavatele dílů pro vozidla, olejů a maziv, vybavení servisů a servisní techniku, leasingové a další finanční služby, oblast pojištění vozidel a dopravy, ale také o nejmodernější oblast alternativních pohonů.
Na výstavě se tak představí současný obor dopravy spolu s nejnovějšími trendy a směry budoucího vývoje. Tuto oblast podpoří také doprovodný program, který nabídne cyklus přednášek a konferencí nejen pro odborníky. Akce nabídne i bohatý program pro širokou veřejnost, například možnost vyzkoušet řadu exponátů přímo v praxi, simulátory dopravních nehod nebo se stát přímými účastníky soutěží.
Významnou oblastí prezentovanou na výstavě Transport Expo budou užitkové automobily do 3,5 t. Na vnitřní i venkovní výstavní ploše se představí široká nabídka vozů od více než deseti značek. Najdete zde automobily pro firemní i soukromé využití v různých karosářských úpravách, stejně jako speciální nástavby a vestavby.

Místo konání akce: Racing Expo, Beranových 667, Praha
Datum začátku akce: 9. Listopadu 2017 10:00
Datum ukončení akce: 11. Listopadu 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1297N 14.5142E

Případné změny si prověřte na webu akce Racing&Transport Expo

Jméno organizátora: Racing Expo
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce