Rally kachničky 2018

Akce Olomouc

Rally kachničky 2018
Akce pro děti
Další akce ve městě Olomouc

Rally kachničky 2018

Už za pár týdnů pořádá olomoucký spolek InternetPoradna.cz již 5. ročník tradiční Rally kachničky. Jedná se o zábavné odpoledne pro celou rodinu, jímž 25. srpna 2018 vyvrcholí benefiční akce pro podporu činnosti této neziskové organizace, která je zaměřena především na pomoc osobám se zdravotním postižením a seniorům.

Chcete-li zabavit své děti, vyhrát různorodé hodnotné ceny a zároveň darovat kousek radosti, stačí, když si zakoupíte kachničku v hodnotě 50,- Kč a 25. 8. 2018 s ní dorazíte k MŠ Michalské stromořadí 11 v Bezručových sadech.

Tam si můžete už od 14 hodin svou kachničku libovolně vyzdobit a využít bohatý doprovodný program (stanoviště pro děti, malování na obličej, skákací hrad, fotokoutek).

Závod kachniček se uskuteční v 16:00 na Mlýnském potoce, vyhlášení a předání cen prvním 20 z nich pak o hodinu později.

Svého vítěze můžete zakoupit přímo na místě v den závodu, nebo již teď v sídle InternetPoradny.cz na Wurmově 7 v Olomouci a na vybraných prodejních místech, jejichž seznam je uveden na www.facebook.com/internetporadna.cz. Zde najdete také podrobnosti k doprovodné soutěži pro ty, kdo svou kachničku vyfotí na svých cestách, oblíbených místech, či v průběhu Rally.

14:00 - 17:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
PIVNÍ SLAVNOSTI
Kempink Žralok, Plumlov
SLET ČARODĚJNIC
Camping Žralok Plumlov, Plumlov
LOLLIPOPZ - BLÁZNIVÁ SHOW
Společenský dům, Prostějov
TOUR TANCUJ DOKOLA S BIBIBUM
Společenský dům, Prostějov