Recyklojízda ve Žluticích

Akce Žlutice

Recyklojízda ve Žluticích
Sportovní akce
Web organizátora:
www.ecobat.cz
Další akce ve městě Žlutice

Recyklojízda ve Žluticích - připojte se na kolech i jinak

Připojte se k týmu Recyklojízda 2017! Ve středu 6. září projíždíme Žluticemi. Na Velkém náměstí budeme v čase od 14,30 do 15,00 hodin. Budeme zde mít info stánek, kde se návštěvníci dozvědí více o recyklaci baterií a domů si mohou odnést krabičku ECOCHEESE pro třídění baterií v domácnosti.

V 15,00 hodin s námi můžete vyrazit směr Jesenice - na kolech, elektrokolech, koloběžkách a ti zdatnější mohou třeba i běžet :-).

A proč Recyklojízdu pořádáme? Náš tříčlenný tým si dal za cíl projet Českou republiku od západu na východ, aby podpořil třídění a recyklaci baterií. A jak jinak než na kolech na baterky. Na elektrokolech hodláme zdolat přes 700 kilometrů. Vyjíždíme v úterý 5. září z Aše a končíme 14. září v nejvýchodnější obci republiky Bukovec. Celou akci děláme především proto, že chceme jít mezi lidi, mluvit s nimi o tom, že i když se někomu mohou zdát baterky malé, do koše rozhodně nepatří. Je potřeba je odnášet na sběrná místa, odkud putují na recyklaci. Chráníme tím životní prostředí. Projektem Recyklojízda také podporujeme Evropský den recyklace baterií, který připadá na 9. září.

Zapojit do projektu Recyklojízda se mohou i lidé ve Žluticích a okolí, a to hned dvěma způsoby. Jednak tím, že na sběrná místa přinesou použité baterie. A pak je tu druhá možnost – zájemci se mohou k týmu Recyklojízdy připojit, pár kilometrů zdolat společně a podpořit tak dobrou věc.

Sledujte nás na Recyklojízda 2017 a na ECOCHEESE.

Těšíme se na vás!

Místo konání akce: Žlutice, Karlovy Vary Region, Žlutice
Datum začátku akce: 6. Září 2017 14:30
Datum ukončení akce: 6. Září 2017 15:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1N 13.1833E

Případné změny si prověřte na webu akce Recyklojízda ve Žluticích - připojte se na kolech i jinak

Jméno organizátora: Recyklojízda 2017
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce