Reprezentační ples lékařů, zdravotníků a záchranářů 2019

Akce Pardubice

Reprezentační ples lékařů, zdravotníků a záchranářů 2019
Taneční zábavy a plesy
Další akce ve městě Pardubice

Reprezentační ples lékařů, zdravotníků a záchranářů 2019

Hlavní hvězdou večera, který začíná v kongresovém centru Palác Pardubice od 20 hodin, budou v letošním roce dvě pěvecká esa Davide Matiolli a Roman Vojtek.


Roman Vojtek je vsetínský rodák a muzikálové herectví vystudoval na brněnském JAMU. Co se naučil ve škole, a hlavně během své kariéry, se budete moci přesvědčit právě 22. února na Plese lékařů, zdravotníků a záchranářů Pardubického kraje. Pokud se některým ženám podaří Romana Vojtka ulovit i na taneční parket, tak ani ten mu není cizí. Tento sympaťák v roce 2006 dokonce vyhrál první ročník taneční show Star Dance. O půlnoci ho vystřídá italský zpěvák Davide Matiolli. Moderátorkou večera bude Iveta Vítová. Po celý večer bude k tanci a poslechu hrát orchestr KH band.  

K tanci vás také naladí skvělé předtančení. Pro všechny účastníky bude k dispozici velmi bohatá tombola. Záštitu nad plesem převzali Ladislav Valtr, MBA – radní Pardubického kraje zodpovědný za zdravotnictví, Tomáš Gottwald – generální ředitel, Nemocnice Pardubického kraje a Igor Paar – ředitel Zdravotnické záchranné služby Pardubického kraje. 

 V ceně vstupenky je teplá večeře.

20:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha
Folklorní (ne)ples 2024
PZKO Bludovice, Havířov
Muzikantský bál 2024
Metropol, České Budějovice