Reprezentační ples města 2019

Akce Mikulov

Taneční zábavy a plesy
Další akce ve městě Mikulov

ojně navštěvovaný reprezentační ples města Mikulova letos slaví 25. výročí. Při této příležitosti organizátoři z Mikulovské rozvojové zvolili téma plesu ve vídeňské Opeře. Ples proběhne 26. ledna od 19 hodin na mikulovském zámku v zámeckém sálu.

Letošní program se bude odvíjet hlavně kolem tance a hudby. Večer zahájí vystoupení Mikulovského salonního orchestru. Následovat bude Unique Quartet, smyčcový kvartet, který spolupracoval s hvězdami jako je Dara Rolins, Ewa Farna nebo Barbora Poláková. Mýlil by se ale ten, kdo by čekal klasickou hudbu. Tito čtyři mladí pánové zahrají své variace na známé popové a rockové hity. Milovníci dobrého vína si mohou při ochutnávání vzorků poslechnout lidové písně v podání cimbálové muziky Klaret.

Parket k tanci připraví čtyři taneční páry Studia Danza, které po skončení svého představení vstoupí mezi návštěvníky plesu a vyzvou dámy i pány k tanci. Hudební doprovod v druhé půli zajistí 11členný Fordance Orchestra.

Co se týká doporučeného společenského oděvu, bude jeho výběr volnější než v předcházejících ročnících. Pro ženy doporučujeme dlouhé společenské šaty s rukavičkami a pro muže tmavý oblek s bílou košilí,.

Jako každý rok se návštěvníci mohou těšit na bohatou tombolu a fotokoutek s rekvizitami.

Základní vstupenk je ve výši 600 Kč. Letošní novinkou pak je vstupenka s večeří za 890 Kč.

Předprodej vstupenek od 1.12. v TIC Mikulov.

od 19.00 hodin

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha
Muzikantský bál 2024
Metropol, České Budějovice
Folklorní (ne)ples 2024
PZKO Bludovice, Havířov